Domov | Aktualno | ŽRD Litija med poletnim ...

ŽRD Litija med poletnim oddihom in pripravami na novo sezono


Tekmovalna sezona 2014/15 je za nami. Dekleta si med počitnicami nabirajo moči za nove podvige. S treningi v starejših selekcijah bomo pričeli v drugi polovici avgusta, z mini rokometom pa v drugem tednu septembra. 

Še kratek pregled po pretekli sezoni: V društvu je treniralo in tekmovalo čez 80 rokometašic v starostnih selekcijah od mini rokometa do članic. Po nekaj letih dela predvsem z mlajšimi selekcijami  je ŽRD Litija v tekmovalni sistem  zopet vključilo članice, ki so tekmovale v 1.B državni ligi.

Opravili smo mnogo ur treningov. Pridobljeno znanje ter borbenost so rokometašice dokazovale na tekmah ob koncih tedna. Mini rokometašice so trenirale dvakrat tedensko, starejše selekcije pa štirikrat tedensko, razen mlajših deklic, ki opravljajo vadbo trikrat na teden. 

Delo v našem društvu ne zajema samo treningov in tekmovanj, saj se želimo čim bolje vključevati v okolje, kjer delujemo. Tako smo kot skupina sodelovali na Pustnem karnevalu v Litiji, zbirali star v Ob dnevu za spremembe in pomagali pri izvedbi majske prireditve Dan jagod in špargljev na Bregu pri Litiji. Za zaključek sezone  smo se pogostili na pikniku, namenjenim  vsem rokometašicam, njihovim staršem in drugim članom društva. 

Lepo vabljeni jeseni v našo športno družbo!