Domov | Aktualno | Potek rokometne sezone

Potek rokometne sezone

Rokometna sezona se je začela, a tudi že prekinila. Članska ekipa trenira in bo sredi novembra nadaljevala s tekmami v 1.A državni rokometni ligi. Vse mlajše selekcije so do prekinitve tekmovanj, sredi oktobra, pridno trenirale in odigrale le nekaj tekem.

Naša, mlada, članska ekipa je do krajše prekinitve tekmovanja 1.A državne rokometne lige odigrale šest tekem, a žal ostala brez osvojenih točk. Odigrale so tekme proti ekipam Celja, Ajdovščine, Krima, Izole, Kopra in Krke. Punce pridno trenirajo in bodo to pokazale tudi na tekmah, ki jih do konca leta še čakajo V nadaljevanju prvenstva, bodo odigrale še proti ekipam iz Zagorja, Žalca, Velenja in Ptuja. Domače tekme naše ekipe si v dvorani v živo žal ni mogoče ogledati, smo pa poskrbeli, da tekmo v živo lahko gledate preko naše Facebook strani.

Vse mlajše selekcije so s treningi prekinile v sredini oktobra. Mlajše deklice B in A, pri katerih se rezultat ne beleži, so odigrale eno oz. dve tekmi in pokazale kako rade igrajo in uživajo ob igranju ROKOMETA. Starejše deklice A so odigrale dve tekmi, eno zmagale in eno zgubile. Kadetinje pa so do prekinitve odšle le na gostovanje v Velenje in se domov žal vrnile brez točk. Mlade rokometašice si želijo, da se čim prej spet lahko vrnejo na rokometna igrišča in počnejo tisto, kar počnejo najraje, igrajo ROKOMET.