Kontakt
ŽRD Litija
Ponoviška cesta 12
1270 Litija

M: 040 786 939
E: litija.zrd@gmail.com

Društvo je član:
Programe društva sofinancira:

OBČINA LITIJA

Sponzorji in donatorji:

  


      

 

  


   


Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Naše mladinske reprezentantke

Tri igralke našega društva, Blažka Hauptman, Manca Kogovšek in Špela Bajc, so članice mladinske reprezentance Slovenije, ki je od 11.7.2019 do 21.7.2019 igrala na Evropskem prvenstvu v rokometu za mladinke (U19). 

S piknikom zaključili uspešno sezono

S piknikom smo zaključili letošnjo sezono, katero je članska ekipa končala na drugem mestu 1.b ženske rokometne lige. Mladinke so osvojile 6. mesto, kadetinje 18. mesto, starejše deklice 14. mesto, mlajše deklice A 5 mesto. Mlajše deklice B pa so postale državne prvakinje.

Naše najmlajše rokometašice postale državne prvakinje

Ekipa mlajših deklic B je najmlajša ekipa društva, ki tekmuje v državnem prvenstvu. V letošnji sezoni, 2018/2019, so ta dekleta osvojila naslov državnih prvakinj. Ekipa s trenerjem Grego Močnikom na čelu je na skupno 22 tekmah dosegla 20 zmag in le 2 poraza. 

NLB prepoznala dobro delo z mladimi v Litiji

V močni konkurenci je bilo Žensko rokometno društvo Litija izbrano za sofinanciranje programov dela z mladimi. Nova ljubljanska banka bo v letu 2019 podprla naša prizadevanja za čim več in čim boljšo vključenost mladih v šport. 


Zaključen prvi del prvenstva

Jesenski del prvenstvenih tekem so ekipe ŽRD Litija v večini že odigrale. Do sredine decembra je bilo v vseh selekcijah skupno odigranih 41 tekem, doma ali v gosteh.  


Leto 2018 smo zaključili s tekmo s starši.