Kontakt
ŽRD Litija
Ponoviška cesta 12
1270 Litija

M: 040 786 939
E: litija.zrd@gmail.com

Društvo je član:


Programe društva sofinancira:

OBČINA LITIJA

Sponzorji in donatorji:

Trgograd d.o.o.

Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Zmaga starejših deklic


Zadnji vikend v novembru so bile v domači športni dvorani v Litiji odigrane tekme treh ekip ŽRD Litija. Mlajše deklice in kadetinje so mora priznati premoč nasprotnicam, starejše deklice pa so si prigrale pomembno zmago proti Krki.  

Odlične igre naših ekip


Mlajše deklice B so v nedeljo, 9.11.2014, odigrale prvo tekmo v domači športni dvorani v Litiji. Pokazale so borbeno predstavo in se z gostjami iz ŠD Polje-Krim skozi celotno tekmo menjavale v vodstvu. Deklice so prepričale številno občinstvo, da so prave za igranje rokometa. Pri vodstvu 13:11 ob koncu tekme so z nekaj napakami dovolile gostjam, da so izenačile na 13:13. Tako se je tekma tudi končala kar je pravičen rezultat glede na izenačenost tekme. 

Poročilo zadnjih tekem naših ekip


 
V soboto 18.10.2014 so mlajše deklic B odigrale svojo prvo tekmo in sicer proti ekipi RK Krim. Trema je naredila svoje ..., tekmo so žal izgubile. 

Ena zmaga, dva poraza


V soboto, 11.10.2014 so starejše deklice gostovale v Kočevju pri RK Kočevje in si priigrale prvo zmago v letošnji sezoni. Po slabem prvem polčasu (na odmor so odšle z zaostankom dveh golov) so v drugem pokazale kaj znajo in tekmo dobile z razliko 8 golov. Tekma se je končala z rezultatom RK Kočevje : ŽRD Litija 19 : 27.
 

Prva tekma - prva zmaga


Članska ekipa ŽRD Litija je v nedeljo, 28.9.2014, v domači športni dvorani na najboljši možni način odprla novo sezono (prvo žensko rokometno člansko ligo v Litiji po dolgem času) - Z ZMAGO!