Kontakt
ŽRD Litija
Ponoviška cesta 12
1270 Litija

M: 040 786 939
E: litija.zrd@gmail.com

Društvo je član:


Programe društva sofinancira:

OBČINA LITIJA

Sponzorji in donatorji:

Avtoservis Kastelic, Kastelic Dejan s.p.

Mestna skupnost Litija

Omahen transport d.o.o.

Peskokop Kepa d.o.o.

Popravilo in montaža strojev, Aleš Pohar s.p.

Rajko Fortuna s.p.

Trgograd d.o.o.

Zaitex d.o.o.


Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Priprave ekip v Piranu

Zadnji vikend v avgustu smo izkoristili lepo vreme in izvedli uspešne priprave naših ekip v Piranu. Dekleta so bila nastanjena v Domu po obzidjem, trenirale pa so na stadionu in igriščih v Piranu.

1. rokometni tabor

Naše najmlajše rokometašice in rokometaši so prve dni po zaključku šole, od 25. do 27. junija 2014, preživeli v domu Čebelica na Čatežu. Skupaj z mentorji Gregom, Niko, Evo in Maticem so na rokometnem taboru preživeli tri dni, ki so jih izkoristili za športne in družabne igre, tekmovanja v kvizu, raziskovanje okolice in rokometni turnir. Zadnji dan so se v športnih igrah pomerili tudi starši. 

Piknik

Uspešno sezono 2013/2014 smo zaključili z piknikom, na katerem smo uživali vsi, igralke, trenerji in starši. Pomerili smo se v izgrah brez meja, kjer rezultat ni bil pomemben. 

Starejše deklice B državne podprvakinje

 

V soboto 24. 5. 2014 se je v Litijski športni dvorani odvijal finalni rokometni turnir starejših deklic B. Za prva tri mesta v državi so se borile ekipe Olimpije, Krima in Litije.

Mlajše deklice sezono končale na odličnem 4. mestu v državi


V nedeljo, 11.5.2014, je v Litiji potekal zaključni turnir rokometnega državnega prvenstva za mlajše deklice A (letnik 2001 in mlajše). Poleg domače ekipe Žrd Litija so se za razvrstitev od 4. do 6. mesta v državnem prvenstvu borile še ekipe RK Nazarje in Žrk Mlinotest Ajdovščina.