Kontakt
ŽRD Litija
Ponoviška cesta 12
1270 Litija

M: 040 786 939
E: litija.zrd@gmail.com

Društvo je član:


Programe društva sofinancira:

OBČINA LITIJA

Sponzorji in donatorji:

Rajko Fortuna s.p.

Trgograd d.o.o.

Zaitex d.o.o.

Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Mini rokometašice za Zajčkovem turnirju v Radečah


 V soboto, 28.3.2015 so se mini rokometašice (letnik 2006 in 2005) udeležile Zajčkovega turnirja v Radečah. 

Nova zmaga starejših deklic


Pretekli vikend so redne tekme v državnem prevenstvu odigrale članice, starejše deklice in mlajše deklice. V domači športni dvorani smo spremljali zanimivo člansko tekmo proti ekipi RK Nazarje in tekmo starejšh deklic proti ekipi RK Sava Kranj, mlajše deklice pa so gostovale pri vrstnicah DRŠ Vrhnika. 

Prva zmaga mlajših deklic


Mlajše deklice B, so v soboto, 10.1.2015, odigrale prve tekmo po novoletnih praznikih in prvič zmagale. Gostile so rokometašice iz Kočevja. 

Zmaga starejših deklic


Zadnji vikend v novembru so bile v domači športni dvorani v Litiji odigrane tekme treh ekip ŽRD Litija. Mlajše deklice in kadetinje so mora priznati premoč nasprotnicam, starejše deklice pa so si prigrale pomembno zmago proti Krki.  

Odlične igre naših ekip


Mlajše deklice B so v nedeljo, 9.11.2014, odigrale prvo tekmo v domači športni dvorani v Litiji. Pokazale so borbeno predstavo in se z gostjami iz ŠD Polje-Krim skozi celotno tekmo menjavale v vodstvu. Deklice so prepričale številno občinstvo, da so prave za igranje rokometa. Pri vodstvu 13:11 ob koncu tekme so z nekaj napakami dovolile gostjam, da so izenačile na 13:13. Tako se je tekma tudi končala kar je pravičen rezultat glede na izenačenost tekme.