Kontakt
ŽRD Litija
Ponoviška cesta 12
1270 Litija

M: 040 786 939
E: litija.zrd@gmail.com

Društvo je član:
Programe društva sofinancira:

OBČINA LITIJA

Sponzorji in donatorji:

   

 

  
   

Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

NIČ VAS NE STANE, če nam namenite 0,5% dohodnine

NAM PA POMENI OGROMNO.  Najlažje to storite preko aplikacija Olimpijskega komiteja Slovenije. Izpolnite obrazec v TEJ APLIKACIJI. Naši podatki so: Žensko rokometno društvo Litija, Ponoviška 12, 1270 Litija, davčna številka: 35667508
Hvala! 

Spletni treningi mlajših deklic

Kljub razmeram, ko lahko zares trenirajo le članske ekipe, naše mlajše deklice ne počivajo. Vsak teden se družijo in skupaj trenirajo preko spleta. 

Zmaga članske ekipe na zasavskem derbiju

Prvi zasavski ženski rokometni derbi med našo ekipo in ekipo RŽK Zagorje se je igral v mesecu novembru v Litiji in se je končal z zmago naše ekipe. 


Potek rokometne sezone

Rokometna sezona se je začela, a tudi že prekinila. Članska ekipa trenira in bo sredi novembra nadaljevala s tekmami v 1.A državni rokometni ligi. Vse mlajše selekcije so do prekinitve tekmovanj, sredi oktobra, pridno trenirale in odigrale le nekaj tekem.

Rokometna šola

 

Rokometna sezona se je začela. Članska ekipa je s treningi začela v začetku avgusta, s tekmami pa prvi vikend v septembru. Mlajše ekipe pridno in zavzeto trenirajo od konca avgusta naprej. Najmlajše rokometašice in rokometaši pa so svoje športno – rokometne znanje začeli pridobivati v septembru.