Kontakt
ŽRD Litija
Ponoviška cesta 12
1270 Litija

M: 040 786 939
E: litija.zrd@gmail.com

Društvo je član:


Programe društva sofinancira:

OBČINA LITIJA

Sponzorji in donatorji:

Avtoservis Kastelic, Kastelic Dejan s.p.

Mestna skupnost Litija

Omahen transport d.o.o.

Peskokop Kepa d.o.o.

Popravilo in montaža strojev, Aleš Pohar s.p.

Rajko Fortuna s.p.

Trgograd d.o.o.

Zaitex d.o.o.


Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Starejše deklice B državne podprvakinje

 

V soboto 24. 5. 2014 se je v Litijski športni dvorani odvijal finalni rokometni turnir starejših deklic B. Za prva tri mesta v državi so se borile ekipe Olimpije, Krima in Litije.

Mlajše deklice sezono končale na odličnem 4. mestu v državi


V nedeljo, 11.5.2014, je v Litiji potekal zaključni turnir rokometnega državnega prvenstva za mlajše deklice A (letnik 2001 in mlajše). Poleg domače ekipe Žrd Litija so se za razvrstitev od 4. do 6. mesta v državnem prvenstvu borile še ekipe RK Nazarje in Žrk Mlinotest Ajdovščina. 

Kadetinje sezono končale na 9. mestu


V soboto 10.5.2014 je v Litiji potekal zaključni turnir državnega rokometnega prvenstva za kadetinje. Na turnirju za razvirstitev od 7. do 9. mesta v državnem prvenstvu so sodelovale poleg domače ekipe Žrd Litija, še ekipi Ž.U.R.D. Koper in Žrk Mlinotest Ajdovščina. 

Zaključek mini rokometa


V petek, 9. maja je bil v športni dvorani v Zagorju odigran zadnji letošnji turnir v minirokometu, namenjen otrokom od prvega do petega razreda.  

Zmaga v gosteh in poraz doma


Mlajše deklice so na zadnji tekmi rednega dela na gostovanju v Naklem premagale ekipo RK Naklo Peko Tržič in si tako zagotovile igranje na zaključnem turnirju za razvristev od 4. do 6. mesta v državnem prvenstvu, ki bo 11.5.2014 v Športni dvorani Litija.
Kadetinje pa so zadnjo tekmo polfinalne skupine A zaključile z porazom. Kljub temu se bodo na zaključnem turnirju, ki bo v soboto 10.5.2014 ob 10.00 uri v Športni dvorani Litija borile za končno 7. mesto v državi.