Domov | Zgodilo se je | Atletski miting v Mariboru

Atletski miting v Mariboru

 
V ČETRTEK 1. JUNIJA, STA NAS IZ VDC SOŽITJE, LOKE V TUHINJSKI DOLINI, ODPELJALI DANIJELA IN MATEJA NA DRŽAVNI ATLETSKI MITING POLJANE V MARIBORU.

Z NAMI STA BILI SANDRA, DARINKA IN NAS DVANAJST PRIJATELJEV. RAZDELILE SO NAM MALICO IN TEKMOVALNE MAJICE. DARINKA NAS JE OGRELA ZA TEK IN ZA MET ŽOGICE. VSI ŠPORTNIKI SMO ŠLI NA STADION, KJER JE BILA SLAVNOSTNA OTVORITEV IGER. DVIGNILI SO ZASTAVO OLIMPIJADE NA DROG. GOVORNIKI SO BILI: RAVNATELJICA ŠOLE GUSTAVA ŠILIHA GOSPA MILOJKA SEVŠEK, PODŽUPAN GOSPOD SAŠO PELKO IZ MESTNE OBČINE MARIBOR, PREDSEDNIK GOSPOD LJUBO MILIČEVIČ IZ SPECIJALNE OLIMPIJADE IN ŠE PREDSEDNIK GOSPOD MARTIN BENKO IZ MEDOBČINSKEGA DRUŠTVA SOŽITJE MARIBOR. PO KONČANEM GOVORU PA SO NASTOPILI PEVEC TIM KORES IN PLESALCI IZ ŠOLE GUSTAVA ŠILIHA.

ŠPORTNICA JE POVEDALA ŠPORTNO ZAPRISEGO ZA IGRE IN ZAČELO SE JE TEKMOVANJE.
IZ NAŠE SKUPINE SO TEKLI : MATEJ, MIHA, PRIMOŽ, ROMAN, ALEŠ, BRUNO IN KRISTINA. ŽOGICO PA SMO METALI: MAJA, MARINKA, MARICA, DRAGO IN JAZ.
MEDALJO ZA TRETJE MESTO MI JE OKOLI VRATU DALA RAVNATELJICA GOSPA MILOJKA IN ČESTITALA. TUDI MOJI PRIJATELJI SO PREJELI MEDALJE IN PRIZNANJA. MED SEBOJ SMO SI ČESTITALI IN SE SKUPAJ VESELILI.
ZA KONEC SMO SI PRIVOŠČILI DOBRO KAVICO IN KOSILO NA POHORJU. TAM PA NI MANJKALO DOBRE GLASBE, PLESA IN VESELEGA RAZPOLOŽENJA. SANDRA NAS JE ŠE ENKRAT FOTOGRAFIRALA IN POČASI SMO SE ODPELJALI PROTI DOMU.

MATIC ŽEROVNIK
 
LOKE, 21.6. 2017