Domov | Zgodilo se je | Obisk samostana v Mekinjah

Obisk samostana v Mekinjah
ZORAN

V SAMOSTANU SEM SPOZNAL TRI PUNCE. TUDI SEM SI ZAPOMNIL NJIHOVA IMENA . ENA JE KATJA, ENA JE PIJA, ENA PA KARMEN. KATJA MI JE POMAGALA DELATI ZAPESTNICO IZ USNJA. NAREDIL SEM ŠE VOŠČILNICO , ČISTO SAM . EDINO PRI STRIŽENJU MI JE POMAGALA KATJA . NE BOM POZABIL NA KATJO . PA ŠE ENA VIDA JE BILA .
NA VOŠČILNICO SEM NALEPIL ROŽE , DVA OBLAKA, PA SONCE IN TRAVO . VSE KAR SEM SE SPOMNIL JE TUDI RES .
ŠLI SMO POGLEDAT PO SAMOSTANU . TUDI JEDLI SMO . PIŠKOTE. JAZ SEM PIL SOK. ALI JIH BOMO POVABILI NA LOKE ?

MARINKA

V PETEK, 19. 10. 2012 SEM PRIŠLA V SLUŽBO. GLEDALI SMO KRONIKE. PO MALICI SMO IMELI TORTO ZA  DARJO IN ALEŠA .
PETER JE PRIŠEL PO NAS S KOMBIJEM. ZAPELJAL NAS JE V MEKINJE, V VELIK SAMOSTAN KJER SO NUNE. POGLEDALI SMO SOBE IN SLIKE.
V DVORANI SMO SEDLI V KROG. PREDSTAVILI SMO VDC. SKUPAJ SMO ZAPELI -MI SE 'MAMO RADI. ONI TUDI RADI POJEJO. BILE SO SAME PUNCE. IN ENEGA FANTA SO IMELI. BILI SO IZ LJUBLJANE.
POTEM SMO SE RAZDELILI PO SKUPINAH. BILI SMO MALO NARAZEN. MO SMO DELALI ENE KADJICE, KOŠARICE. ENE SKUPINE SO DELALE DRUGAČE. MI SMO VELIKO NAREDILI. TAKOLE SMO MALO KLEPETALI. BILA JE TUDI ENA TEJA. JE BILO KAR DOBRO. VELIKO ME ZANIMA. VELIKO MI POMENI.
VREME SMO IMELI LUŠTNO. VIDELI SMO ŠE PAPAGAJA OD ŽUPNIKA.POTEM SMO ŠLI NA LOKE, K ČIBRU.

PRIMOŽ

V MEKINJAH SEM SPOZNAL ANO Z OČALI. SKUPAJ SVA SEDELA V KROGU. POMAGALA MI JE DELATI ČESTITKE. NAREDIL SEM ROŽE. MARTIN, BRAT ROMANA IZ KRIŽA JE BIL Z NAMI.