Domov | Aktualno | Planica 2022

Planica 2022

 

 
OBISK PLANICE


V četrtek, 24.3. 2022 smo obiskali z našim Vdc-jem Planico, ogled skokov. Ko smo se pripeljali v Planico, smo odšli takoj na toplo malico. Potem, pa smo odšli na različne stojnice, kjer so moji prijatelji, sodelavci in sodelavke sami kupili različne pripomočke, za navijanje in za spomin na letošnjo Planico 2022. Potem pa smo začeli navijati, za naše Slovenske reprezentance, oziroma za naše skakalce. Čakali smo, kdaj bodo začeli skakati. Ogledali smo si trening skakalcev. Ob 11.00 uri bi morali skakalci začeti še z kvalifikacijo, ampak ker je bilo pretoplo vreme so morali prestaviti polete naših in tujih skakalcev. Trening so prestavili na 15.00 uro. Mi smo odšli iz Planice ob 13.00 uri. Doma pa sem si še ogledala skoke na televiziji, ki so se pričeli ob 15:00 uri. Naši skakalci pa so bili zelo uspešni in odlični. Od naših 13 slovenskih skakalcev se je uvrstilo kar 10 skakalcev na jutrišnjo tekmo. V Planici mi je bilo zelo všeč. Sama sem zelo vesela in sem se počutila odlično, da je zmagal Anže Lanišek.

Napisala:
Darja Razpotnik


PLANICA

V četrtek 24.marca smo se z avtobusom odpeljali v Planico pod Poncami. V avtobusu nam je Franci razdelil kape , nalepke in vstopnice. Ko smo prispeli smo imeli toplo malico. Bilo je zelo lepo vreme. Tam smo gledali tekmo v poletih , ki pa je odpadla , ker je bilo pretoplo . Na stojnicah sem si kupila magnetek in klobuček. Bilo mi je zelo všeč. Drugo leto bom spet šla v PLANICO .

Napisala:
Marica Hribar


PLANICA 2022

V četrtek zjutraj smo se odpeljali z avtobusom v Planico. V Planici smo imeli malico. Po malici smo se odpravili na prizorišče, kjer smo čakali na kvalifikacije. Ker je bilo toplo vreme so morali prestaviti tekmo na petnajsto uro. Ob petnajsti uri se je potem začela tekma. Tekmovalo je trinajst naših orlov. Uvrstilo se je deset naših fantov. Kupili smo lahko rekvizite, ki so jih prodajali na stojnicah. Imeli smo se lepo. Bil je prekrasen dan.

Napisal:
Miha Dacar