Domov | Aktualno | Dobrodelni december v VDC ...

Dobrodelni december v VDC Sožitje Kamnik

 

V decembru nas je ponovno prijetno presenetila ga. Helena Kropivšek s kmetije Pr' Gabršk , znane kmetije iz Češnjic v Tuhinju. Obiskala je naše varovance, z njimi poklepetala v sproščenem vzdušju, saj jo že dobro poznajo in jim podarila donacijo v vrednosti 200 EUR.
Varovanci so ji podarili veliko rdeče srce z novoletnimi željami in ji obljubili, da bodo podarjena sredstva porabili še posebej preudarno.
***

V prazničnem času smo obiskali naše dolgoletne prijatelje iz podjetja SCHLENK Kamnik. Za dolgoletno podporo in sodelovanje smo se jim zahvalili z grafikami naših varovancev.
Iskrena hvala za srčnost, posluh in podporo ljudem, ki so izjemni v svoji drugačnosti, vendar v svojem življenju za to, da so videni in slišani, potrebujejo podporo soljudi.
***

 
Varovanci in zaposleni Varstveno delovnega centra Sožitje Kamnik se Petrolu BS Češnjice v Tuhinju iskreno zahvaljujemo za bon v vrednosti 200 EUR. Ob tej priložnosti je nastalo nekaj prisrčnih fotografij srečanja predstavnice BS, ga. Dinke, z našimi varovanci.
Petrolu smo v zahvalo poklonili grafiko naše varovanke, Darje Kališnik.
Podarjena sredstva bomo porabili v skladu s projektom Naša energija povezuje.
HVALA!