Domov | Aktualno | Piknik Društva Sožitje ...

Piknik Društva Sožitje Kamnik

 

 
Na zadnji avgustovski petek smo se člani društva zbrali na Lokah pri VDC na našem pikniku. Naročili smo lepo vreme, s seboj pa tako vedno prinesemo dobro voljo in smeh. Dobra hrana in družba, pa naš glasbenik Toni, ki nas že pri prvi zaigrani melodiji takoj privabi na ples in petje. Nas pa itak ni potrebno nič prositi. Na plesišču smo prvi in odidemo zadnji. Vmes pa komaj najdemo čas za klepet in hrano. Tako luštno je.
Letos pa nas je čakalo še eno presenečenje. Obiskal nas je Vili Resnik. Sproščeno in z navdušenjem nam je zapel veliko svojih uspešnic, mi pa smo kot pravi oboževalci peli z njim. Naše obvezno fotografiranje je sprejel tudi Vili. Bil je toplo dostopen komurkoli in urica z njim je pretekla kot bi mignil. Z županom g. Šarcem sta si ogledala VDC in z navdušenjem smo jima pokazali kaj vse zmoremo. Naši izdelki so res unikatni in lepi, če pa veš koliko truda je v njih vloženo, so skoraj neprecenljivi.
Leto gre hitro okrog, s piknikom pa dobimo nov zagon za delo. Bližajo se Narodne noše, potem pa bo kmalu Novo leto in še preden se bomo dobro zavrteli bo tu poletje in ponovno piknik. Komaj čakamo!