Domov | Zgodilo se je | Člani DŠZ na počitnicah ...

Člani DŠZ na počitnicah v Strunjanu, 24.05.2017

Hotel Salinera, 24. maj 2017, člani Društva Šola zdravja na počitnicah.


Foto: Marija Guzelj

Majska Šola zdravja v Strunjanu

Zadnji teden v maju smo se zbrali člani in članice Društva Šola zdravja iz 21 skupin v Hotelu Salinera v Strunjanu. Člani in članice so prišli iz : Vrhnike, Ruski car –LJ, Navlje- LJ, BS3- LJ, Trnovski pristan- Lj, Špica- LJ, Škofja loka, Stražišče pri Kranju, Sežana, ZG. Branik. Grosuplje Dom, Vir, Domžale 88 Lip, Brežice, Lesce, Kranj, Slovenj Gradec.

Hotel Salinera, ki sodi v sklop Hotelov Bernardin se nahaja v mirnem  zalivu s prečudovitim parkom in energetskimi točkami, ki so nam nudili prijetno bivanje.

Vsako jutro smo začeli z jutranjo telovadbo 1000 gibov, nekateri pogumni so se po telovadbi podali v morje in zaplavali, drugi pa odhiteli na vodno aerobiko v bazen.

Popoldanski čas smo izkoristili za pohode do Pirana mimo Fiese, pohod do Sv. Križa ali po lastni želji po okolici. Udeležili smo se tudi tematskega predavanja o pravilni prehrani.

Po večerji so nas zabavali s plesno glasbo, da so nas zasrbele pete in smo zaplesali, animatorke so poskrbele tudi za kviz/bingo, kjer smo se poigrali s številkami. Zadnji večer pa so nas navdušili Šavrinski godci v okvirju Istrskega večera.

Vzpostavile so se nove vezi, nova prijateljstva saj nas druži veselje do vadbe , narave in vsega kar je lepo.

Čas hitro teče, vsega lepega je hitro konec in treba se je bilo posloviti z željo, da se dobimo ob letu osorej.

Zapisala: Marija Miklič


foto: Ivan Kropivnik