Domov | Zgodilo se je | 14. vseslovenski festival ...

14. vseslovenski festival nevladnih organizacij LUPA, 24.09.2015

Letos se je širši javnosti predstavilo več kot 130 nevladnih organizacij. Med njimi smo bili tudi mi, Društvo Šola zdravja. Na Festivalu smo imeli svojo stojnico od 11. - 17. ure in naredili smo kratko predstavitev vaj "1000 gibov" ob 13:45 na Prešernovem trgu.
Več v Fotogaleriji.

ZAHVALA SODELUJOČIM NA FESTIVALU LUPA 2015

Draga nevladnica, dragi nevladnik,

v imenu Centra za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij (CNVOS) se vam zahvaljujem za udeležbo na 14. vseslovenskem festivalu nevladnih organizacij LUPA 2015, ki je potekal 24. septembra 2015 na Prešernovem trgu. Skupaj se vas je predstavilo okoli 130 različnih organizacij, nekateri pa ste s svojim nastopom poželi navdušenje tudi na odru pred Prešernovim spomenikom.

Veseli smo pozitivnih odzivov na festival LUPA, tako s strani turistov kot domačinov, še posebej pa nas veselijo vaše pozitivne besede in spodbude, ker nam to daje vedeti, da se radi podružite na tradicionalnem dogodku, ki je z leti postal praznik NVO. Prav tako smo ponosni, da sta nas ponovno podprla Hostel Tresor in Frančiščanski samostan Ljubljana – center, ki sta s svojo pomočjo prispevala h kakovostnejši izvedbi prireditve. V veliko zadovoljstvo pa nam je tudi to, da nas je s častnim pokroviteljstvom znova počastil župan Mestne občine Ljubljana, Zoran Janković.

Izredno veseli smo, da ste se ponovno odzvali v tako velikem številu, upamo pa, da se prihodnje leto ponovno vidimo v vsaj tako veliki zasedbi kot letos. V kolikor boste z nami želeli deliti svoje vtise, nam lahko pošljete e-sporočilo, objavite kaj na našo FB stran oziroma nam “čivknete” po Twitterju.

Vtise s festivala objavljamo na naši Facebook strani, veseli pa bomo tudi vaših fotografij.

Lep nevladniški pozdrav,

Tamara Pevec
CNVOS