Domov | Zgodilo se je | Mnenja članov in komentarji..

Mnenja članov in komentarji..

 Tukaj bo zbrana večina komentarjev in mnenj, prispelih na naslov Društva Šola zdravja. Vaše predloge in komentarje lahko pošljete na naslov: telovadba7.30@gmail.com.

 

-"Sem članica društva ŠOLA ZDRAVJA. Telovadimo v gozdičku ob malem ribniku. S telovadbo sem zelo zadovoljna, kakor tudi z mojim počutjem in razgibanostjo." Lep pozdrav Nada iz Ptuja

-"Po jutrih ni več poležavanja in lenarjenja v postelji. Z ženo sva se vključila v ŠOLO ZDRAVJA. Vsako jutro ob pol osmih telovadimo v Ljudskem vrtu. Imamo simpatično voditeljico gospo Marijo Gabron. Uspelo ji je pritegniti številne člane ŠOLE ZDRAVJA. Zavedamo se, da je jutranja telovadba zv zdravje in dobro počutje." 
Gaiser Avgust

-"Vesela sem, da sem spoznala telovadbo ŠOLA ZDRAVJA. Ko pride dan,. da ne morem k telovadbi, mi je prav težko. Če smo vsi pri telovadbi, nas je kar precej. Saj nas je že preko 30. To pa se moramo zahvaliti gospe Gabronovi!"
 Lep pozdrav, Gaiser Ivana

-»Jutranja telovadba v naravi je zakon zdravega življenja.« 
Tilčka

-»Bilo je super, hvala,«
Ana Jeretič, 2.10.2010 v Portorožu pri Meduzi

-»Prijetno presenečenje me je doletelo v Portorožu, ko sem se pridružila Šoli Zdravja. Še se bom vrnila, saj mi je to druženje zelo dobro delo. Veselo, le tako naprej !« Nuša Strel, 25.4.2011

- »… Odkar sem našla ta zaklad, ga ne bom več izpustila (…Ora che ho trovato questo tesoro non vi lascio piu) !« Anna iz Italije, 12.8.2011, prvič je telovadila z nami že januarja 2011, v Portorožu pri Meduzi


- »… , dnevi, ki sem jih preživela v Sloveniji, mi bodo greli dušo v mrzlih zimskih dneh. ( dni provedennie v Slovenii budut sogrevat dušu v holodninie zimnie dni.)« je po prejemu poslovilnih telovadnih fotk v e-mailu, z dne 19.9.2011, napisala ing.kem. Svetlana iz Moskve, v Portorožu pri Meduzi


- "Zdenka,
čestitam k pomembnem napredku, prostovoljki (kot smo mnogi !) Špeli (Vrhničanki), pa veliko veselja in vztrajnega nabiranja znanj pri tekočem urejanju strani ŠZ", 
Franc Pirc-Frenk iz Portoroža

- "SPOŠTOVANI VSI , KI STE V TEM PROJEKTU
VESELI ME , DA LAHKO BEREMO TUDI TAKŠNE POZITIVNE NOVICE V DOBRO JUTRO KOT SO VAŠE IN NE SAMO - NEGATIVNE , KI PA ZELO SLABO VPLIVAJO NA MISLI IN VOLJO LJUDI .KER SEM SAMA PRIŠLA DO SPOZNANJA , SICER PRI 47 LETIH , KAKO POMEMBNO JE ZAME IN MOJO DRUŽINO , DA RAZMIŠLJAM TAKO KOT VI PREDLAGATE SE SAMA MALO - MATRAM -OB JUTRANJIH URAH OB SAVINJI.
PRIJETNE JUTRANJE URICE VAM ŽELIM VSEM IN HVALA ZA VAŠ TRUD S PROJEKTOM , KI JE NAMENJEN NAM PREPROSTIM DRŽAVLJANOM , KI NE MISLIMO SAMO NA FINANČNE DOBRINE, AMPAK PREDVSEM DRUŽINSKO - ŽIVLJENSKO POMEMBNEJŠE .
PRIJETEN POZDRAV IZ CELJA"
Natalija Zupanec

- "8.12.2011v Grobljah-3.obletnica skupine Domžale,
Spoštovana predsednica društva Šole zdravja,
Zahvaljujemo se vam za topel sprejem in bogato pogostitev na vaši obletnici.
Ugotavljamo, da ima Šola zdravja velik pozitiven vpliv na svoje pripadnike, saj kar izžarevajo vedrino in prijaznost, tako da smo v druženju z vami bogatejši za novo izkušnjo.
Še veliko uspehov pri širjenju vašega poslanstva v novem letu vam želijo plesalci plesne skupine."
Lep pozdrav, Ivan


(dopisovanje z Suhailo in njeno mamo Asio iz Kuwaita, ki sta pred dvema mesecema pridno telovadile z nami)
6.08.2012

From: SUHAILA ALSALEM [mailto:suhaila.alsalem7@gmail.com]
Sent: Monday, August 06, 2012 12:50 AM
To: Franc Pirc
Subject: Re: Šola Zdravja-Portorož/Slovenija 16.6.2012

hi dear friend:

we were so glad to see this email and photos , we hope to see you soon and we hope to see more pictures from your side and i will send you our pictures soon.

my company is planning to organize a big event , exhibition for marketing for Slovenia , hope you can participate with us , it is plan to be on November.
if you are as a group welling to come , we can talk it over later..

say hi to all the group from me and my mother..


SUHAILA A. AL-SALEM

ASIA A. AL-SARAWI


=========================================================

2012/8/3, Franc Pirc <franc.pirc@elcatel.si>:
> Hi,Hi, Suhaila and Asia !
>
> Here are finally some photos of your time with us. We are there as usual.
> Hope to see you one day again with us.
>
> Many kind regards to you,
>
> Franc Pirc-Frenk
> from Portoro