Domov | Aktualno | V Soboto, 21.11.2015 je ...

V Soboto, 21.11.2015 je bila v Piranu otvoritev "Sobe zdravja". To je prva taka soba v Sloveniji.

 Obala, Ema Perkovič je v nagovoru povedala, da smo hvaležni Občini Piran, da nam je omogočila uporabo tega prostora. Trudili se bomo, da bo soba čimbolje izkoriščena. Služila bo za druženje članov, za izmenjavo pozitivnih izkušenj samopomoči, za izvajanje različnih izobraževalnih delavnic.

V Soboto, 21.11.2015 je bila v Piranu otvoritev "Sobe zdravja". To je prva taka soba v Sloveniji. Vodja podružnice Obala, Ema Perkovič je v nagovoru povedala, da smo hvaležni Občini Piran, da nam je omogočila uporabo tega prostora. Trudili se bomo, da bo soba čimbolje izkoriščena. Služila bo za druženje članov, za izmenjavo pozitivnih izkušenj samopomoči, za izvajanje različnih izobraževalnih delavnic.
Predsednica društva Zdenka Katkič se je opravičila, prišel pa je dr. Nikolay Grishin, ki je prisotne razveselil z nekaj praktičnimi nasveti kako si pomagati pri raznih bolečinah. Da bi soba res služila svojemu namenu, nam je podaril praktični pripomoček za lajšanje bolečin.
Člani piranske skupine so pripravili krajši program. Na hudomušen način so prikazali jutranjo telovadbo in dileme tistih, ki bi radi telovadili pa se ne morejo odločiti. Tudi sobo zdravja so primerno pripravili, mize so bile bogato obložene z domačimi dobrotami. Čeprav soba ni velika, je sprejela vse, ki so prišli. Prvo druženje v sobi zdravja je bilo res prijetno.

Prilagam par fotografij.

Lep pozdrav,
Slavica-foto