Domov | Aktualno | 3x predavanje "Vsak ...

3x predavanje "Vsak trenutek je lahko nov začetek" v Ljubljani (Vič, Fužine, Kodeljevo)

- 30.11.'12 ob 12.30 (petek) v Dnevnem centru aktivnosti za starejše, Povšetova 20, Ljubljana - Kodeljevo
Po predavanju v Centru dnevnih aktivnosti za starejše bo v ponedeljek  (3.12.2012) začela telovaditi nova ljubljanska skupina Ljubljana - Kodeljevo. Lokacija bo med Športnim društvom Slovan in Gradom Kodeljevo.

OBVESTILO!
Predavanje v Dnevnem centru aktivnosti za starejše na Povšetovi 20 je s svojo ekipo iz Zveze gluhih in naglušnih, posnel naš član Tomaž Pahovec, kar lahko vidimo na tem posnetku.

- 23.11.'12 ob 15.00 (petek), v Domu starejših občanov Fužine - Center aktivnosti Fužine, Nove Fužine 40, Ljubljana - Fužine. 
Po predavanju v Domu starejših občanov je takoj naslednji dan (sobota 24.11.2012 ob 7.30) začela telovaditi nova ljubljanska skupina Ljubljana - Nove Fužine. Lokacija je v parku ob Domu starejših občanov Fužine (Nove Fužine 40).

- 9.11.'12 ob 18.00 (petek), v Knjižnici Prežihov Voranc, Tržaška 47a, Ljubljana - Vič
Po predavanju v knjižnici je takoj naslednji dan (sobota 10.11.2012 ob 7.30) začela telovaditi nova ljubljanska skupina Ljubljana - Vič. Lokacija je v parku ob križišču Jamove in Koprske pri mostu čez Gradaščico.

Društvo Šola zdravja vabi na predavanje:

»VSAK TRENUTEK JE LAHKO NOV ZAČETEK«
Predavatelj Nikolay Grishin dr. med.

S tem predavanjem, nam bo Nikolay Grishin dr. med., izpostavil pomembnosti zdravega duha v današnjih kriznih časih ter pozitivne učinke redne in zmerne telesne dejavnosti na zdravje ljudi. Ne zdrav življenjski slog, katerega ključni del je premalo gibanja vodi do depresivnih stanj, nezadovoljstva z življenjem, neučinkovitosti na delovnem mestu, itd... Dokaz, da človek potrebuje telovadbo in druženje je množična udeležba na jutranjih telovadbah po celi Sloveniji ne glede na vreme.

Že naslednji dan po predavanju, bodo na teh koncih Ljubljane začele telovaditi nove skupine Šole zdravja, (o lokaciji boste informirani na predavanju).

V a b l j e n i
Predavanje je brezplačno-vstopnine ni!