Domov | Aktualno | 3. srečanje vseh skupin ...

3. srečanje vseh skupin Šole zdravja na Otočcu (Šmarješke toplice) 16.10.2012 ob 8. uriTokratno tradicionalno srečanje vseh skupin Šole zdravja v Šmarjeških toplicah organiziramo na Otočcu! Prireditev bo ob vsakem vremenu, v primeru večjih padavin, bomo program ustrezno prilagodili! Poskrbeli smo tudi za težje gibljive osebe!
Prijave zbiramo do 10. oktobra do 12. ure! Obvezna prijava kosil (plačilo v restavraciji) in število zainteresiranih za ogled tovarne Krka.

ZDRAV ČLOVEK = ZDRAVA DRUŽBA = ZDRAVA DRŽAVA

Prisrčno vas vabimo v torek, 16. oktobra ob 8h na enodnevno vseslovensko druženje skupin Šole zdravja, ki ga organiziramo že tretje leto oktobra v Šmarjeških toplicah oz. na Otočcu. Skupinsko vadbo »1000 gibov« bomo začeli takoj po sprejemu grajske gospe na grajskem dvorišču, kar je razvidno iz programa. Telovadbo s prikazom in razlago vaj bo vodil dr. Nikolay Grishin (idejni vodja in ustanovitelj društva).
Pričakujemo skupine iz cele Slovenije in sicer okrog 300 članov. Člani Društva smo vajeni telovaditi po lepem in slabem vremenu, tako tudi tega dne ne bo drugače. Prireditev bo ob vsakem vremenu, v primeru večjih padavin, bomo program ustrezno prilagodili! Društvo bo poskrbelo za organizacijo prevozov z avtobusi, prijave zbiramo do 10. oktobra.

Za ogled tovarne Krka, smo se dogovorili še za popoldansko skupino. Kar pomeni, da bo ogled omogočen vsem udeležencem!

Razpored avtobusov za Osrednjo Slovenijo bomo posredovali 13. oktobra 2012. Predvideni odhodi med 6h in 6.30h.

Za vse dodatne informacije, sta na razpolago:
1. Dunja Gartner, voditeljica skupine Šmarješke toplice, Jernej.gartner@siol.net, 031 274779
2. Darja Rozman, pobudnica in začetnica skupine Šmarješke toplice, darja.rozman@terme-krka.si, 051 616501


V fotogaleriji si lahko ogledate kako je bilo lansko leto v Šmarjeških toplicah.