Domov | Aktualno | Skupinska telovadba v ...

Skupinska telovadba v Piranu, 25.08.2012Vseslovensko srečanje članov Društva Šola zdravja že četrto leto na Tartinijevem trgu ob 8h. Tokratno srečanje je še posebej pomembno, ker bomo razglasili tisočega člana Društva Šola zdravja.

ZDRAV ČLOVEK = ZDRAVA DRUŽBA = ZDRAVA DRŽAVA

Prisrčno vas vabimo 25. avgusta ob 8h na enodnevno vseslovensko druženje na Obalo, ki ga organiziramo že četrto leto, vsako zadnjo soboto v avgustu, na Tartinijevem trgu v Piranu. Četrto srečanje organiziramo v sodelovanju s piranskim Društvom ljubiteljev naravne in kulturne dediščine, Anbot. Skupinsko vadbo »1000 gibov« bomo začeli takoj po nagovoru piranskega župana Petra Bossmana po 8. uri, kar je razvidno iz programa. Telovadbo s prikazom in razlago vaj bo
vodil dr. Nikolay Grishin (idejni vodja in ustanovitelj društva). Tokratno vseslovensko druženje je še posebej zanimivo, ker bomo razglasili tisočega člana Društva Šola zdravja. Pričakujemo skupine iz cele Slovenije in sicer 400-500 članov. Člani Društva smo vajeni telovaditi po lepem in slabem vremenu, tako tudi tega dne ne bo drugače. Ustavi nas lahko le zelo slabo vreme s padavinami in močno burjo. Društvo bo poskrbelo za organizacijo prevozov z avtobusi, prijave zbiramo do 20. avgusta. Več o dogodku.

Vpogled v prejšnja srečanja v Piranu na tem linku!