Domov | Aktualno | Nikolay Grishin, dr. med. ...

Nikolay Grishin, dr. med. dobil priznanje ŠUSa - Znak za športne zasluge!

soboto, 14. decembra 2013 od 18. ure dalje v Športni hiši Ilirija na Vodnikovi 15 v Ljubljani bo slovesnost ob 20. obletnici Športne Unije Slovenije (ŠUS). Razglasili bodo predlagane kandidate in jim izročili nagrade. Med njimi tudi idejnega vodjo in ustanovitelja društva ŠZ Nikolaya Grishina!
Č E S T I T A M O ! ! !

 

Spoštovani!

 

Komisija za priznanja in Izvršni odbor Športne unije Slovenije sta obravnavala prispele predloge kandidatov za pridobitev priznanja Športne unije Slovenije. Na osnovi pripadajočih obrazložitev k kandidaturi je Izvršni odbor na svoji 8. redni seji, z dne 4.12.2013 odločil, da predlogu  DRUŠTVA ŠOLA ZDRAVJA ugodi in g. NIKOLAYU GRISHINU podeli ZNAK ZA ŠPORTNE ZASLUGE.

Dovolite, da ob tej priložnosti izrečemo iskrene čestitke za izredne zasluge in za uspešno delovanje pri razvoju športa za vse.

Vabimo vas, da se udeležite slovesnosti ob 20. obletnici Športne unije Slovenije, ki bo v soboto, 14. decembra 2013 od 18. ure dalje v Športni hiši Ilirija na Vodnikovi 155, Ljubljana. V sklopu slovesnosti bodo podeljena priznanja Športne unije Slovenije.

Vašo prisotnost potrdite do torka, 11. decembra 2013 ter za vse dodatne informacije v zvezi s slovesnostjo pokličite g. Koligar na 041/749-991 ali pošljite elektronsko sporočilo na info@sportna-unija.si.

V pričakovanju snidenja z vami vas lepo pozdravljamo.

 

S športnimi pozdravi,

Leni Fafangel, predsednica 
Športna unija Slovenije