Domov | Aktualno | LUMAR TEAM PREMAGAL DOS 2015!

LUMAR TEAM PREMAGAL DOS 2015!

Ljudje so se zbirali ob progi, bližje je bil cilju, več jih je bilo. V Planini se je na hitro ustavil, poljubil ženo, pomahal navijačem in zopet zavihtel pedala. Čez ride je šlo skoraj samo, nesla ga je energija vseh okrog njega, čustva in misel, da je premagal DOS 2015. V cilj je zapeljal s kolono vriskajočih navijačev za seboj, se zadnjič podpisal ter zapeljal na oder.

Najprej Uroš in potem enako čez kakšno uro še Boris.

Svoje leseno kolo sta z velikim nasmehom na obrazu ter z olajšanjem dvignila visoko v zrak. Olajšanjem, ker sta zdržala onadva, ekipi in kolo. Olajšanjem, ker je vse teklo, kot mora. Srečna, ker je konec, srečna, ker imata ob sebi tako ekipo in tako srčne navijače. Spodaj pod odrom pa vzkliki veselja in podpore, smeh in solze sreče. Nato pa objemi, poljubi, čestitke in besede, ki nikoli ne morejo opisati vsega, kar se je v naših in vaših srcih dogajalo zadnje 4 dni ter še veliko prej. Hvala vsem! Bravo Uroš! Bravo Boris! Bravo ekipi! Bravo navijači!

DOS 2015 - lesena pravljica
se je tako srečno končala. Sledilo je še zadnje poglavje - golaž v Pizzeriji Krištof. In živeli so srečno do konca svojih dni.

Ali do DOS-a 2016? Kdo ve, morda pa res...


Foto: Patrick Plohl