Domov | Aktualno | USPEŠEN 12 URNI TRENING

USPEŠEN 12 URNI TRENING


 

Pa je za nami! In zdržali smo vsi – Uroš, Anžon, leseni kolesi, spremljevalni ekipi in navijači.

Začelo se je zgodaj, ob 7-ih. Pozdravil nas je čudovit dan, brez oblačka. Uroš in Anžon sta še malce zaspana zajahala svoja lesena konjička in se podala na prvi krog Logatec – Kalce – Planina – Laze – Logatec. Prve tri kroge sta odpeljala sama, potem pa sta dobila družbo. Veter in druge kolesarje, ki so z njima prekolesarili vsaj del poti. (Veter je vztrajal do konca). Vsak krog sta se pofočkala v »baznem taboru« pri pizzeriji Krištof v Logatcu. Vsakič jih je tam čakalo več navijačev. Gašper je s seboj prinesel še nekaj lesenih koles »viška«, da se je vsak, ki je to želel, lahko malce zapeljal.

V dobri družbi so ure hitro minevale in dopoldan se je kot bi mignil (no, vsaj nam, ne vem, če to velja tudi za Uroša in Anžona,) prevesil v popoldan in ta v večer, ko je bila na vrsti predstavitev projekta »DOS 2015 – Lesena pravljica«. Dušan je povedal nekaj besed o samem DOS-u, Gašper pa je predstavil svoje leseno kolo. Uroš in Anžon sta med tem odpeljala svoj zadnji, 12. krog. Po 12-ih urah kolesarjenja sta bila nasmejana in dobre volje, kot vedno. Bravo fanta! (Kako je vse skupaj doživljal Uroš, si lahko preberete na www.uros-smuca.eu/dos-2015.html).

Tako! Navijači so pripravljeni, to smo videli v soboto, Uroš in Anžon ter njuni ekipi pa tudi že skoraj. Še čisto malo in dan D bo tu!