Kontakt
DRUŠTVO ZA KAKOVOST ŽIVLJENJA LEP JE DAN
Dvor pri Polhovem Gradcu22a, 1355 Polhov Gradec
Email: drustvolepjedan@gmail.com
Facebook profil: Lep je dan
Spletna stran: http://srce-me-povezuje.si/lepjedan/

Davčna številka: 56824343
Trr: SI56 191465012606563,  Deželna banka Slovenije d.d.
Koledar dogodkov
30. november 2017, ob 18.00 uri

4.knjižni večer

Knjižnica Polhov Gradec-Polhograjska graščina
 Vabimo vas 30.11.2017 ob 18h v knjižnico Polhov Gradec v Polhograjski graščini. Skupaj s katehetinjo Marjano Korošec smo izbrali knjigo Zmaj ali kraljična avtorja Iztoka Jarca. V njej nam je predstavil dinamiko zakonskega odnosa, s katerim se soočamo v našem vsakdanjiku.
Veseli bomo, če se nam pridružite!
 
Zlatka Peklaj za Društvo Lep je dan

Več >>

Na Stari grad za vrtčevski in šolski sklad

 Ker v šolskem in vrtčevskem skladu naše šole vedno pride prav kak evro za nadstandardno opremo in dejavnosti naših otrok, Vas tudi letos, v sodelovanju z OŠ Polhov Gradec in Vrtcem pri OŠ Polhov Gradec, vabimo, da se nam pridružite na dobrodelnem pohodu »Na Stari grad za šolski in vrtčevski sklad«.

 

Pohod bo v soboto, 30.09.2017. Dobimo se ob 10. uri pred OŠ Polhov Gradec. 

V primeru slabega vremena bo druženje v dober namen v jedilnici osnovne šole.

 

Ob prijetnem druženju bomo zbirali sredstva za omenjena sklada.

 

Izkupiček lanskega pohoda je bil v celoti namenjen nakupu plezalne opreme za naše osnovnošolce in tudi letos bomo poskrbeli, da bo denar smiselno porabljen.

 

Če se nam ne morete pridružiti, pa bi vseeno na želeli sodelovati oz. prispevati za boljši vsakdan naših in vaših otrok, Vas vabimo, da nas kontaktirate na drustvolepjedan@gmail.com oz. nakažete sredstva v sklad po priloženem UPN nalogu.

 

Veselimo se druženja z vami!

 

Društvo Lep je dan

3.knjižni večer

 Vabimo Vas

na tretji knjižni večer , 29.06.2017, ob 18.00 uri,

v knjižnico Polhov Gradec v Polhograjski graščini.

V naših krajih nas je obiskal dr. Aleksander Zadel in nam pripravil zanimivo predavanje. Predstavili vam bomo njegov  priročnik, ki ga je napisal za razumevanje otrok in sebe z naslovom Tretji obraz.

 

Pridružila se nam bo tudi katehistinja  Marjana Korošec. Veseli  bomo, da se nam pridružite tudi vi, in skupaj si bomo podelili nekatera prepričanja, izkušnje, vtise, kakšno naj bi bilo naše življenje. Prej kot začnemo vaditi, preizkušati in ugotavljati, kaj lahko naredimo drugače, boljše bo. Imeli bomo popolno svobodo, da se lotimo življenja sami in po svoje.

 

Če bo vreme lepo, se dobimo pod grajsko lipo v parku!

 

Veselimo se druženja z Vami!

Nam se kvačka-pletemo vezi med generacijami

 V okviru 8. Dneva za spremembe Slovenske filantropije vabimo vse - otroke, očke, mamice, dedke, babice, tete, strice, ... da se nam pridružite to soboto, 08.04.2017, ob 10. uri, pri Gostilni Pograjski dom v Polhovem Gradcu, kjer bomo s kvačkami pletli vezi med generacijami, se družili in utrjevali razrahljane vezi med nami.

Naši otroci bodo ustvarjali letom primerno - risali, delali lepljenke, origami ... 

S seboj prinesite kvačke in dobro voljo ... Luštno nam bo!


Skupno spuščanje gregorčkov v Božno

 Pridi skupaj nam bo lepše!

KVAČKAMO IN RECIKLIRAMO

 Društvo Lep je dan in Breja Preja vabita vse mamice, babice, otroke, dekleta, tete, strice, očete ... na 1. MEDGENERACIJSKO DELAVNICO na temo "KVAČKAMO IN RECIKLIRAMO". 

 
Dobimo se v ponedeljek, 06.02.2017 ob 17. uri v Polhograjski graščini. S seboj prinesite šumeče plastične vrečke, kvačke in veselje. 
 
Prisrčno povabljeni!