Kontakt

Društvo kreativnih dejavnosti Enkraten teater
Ribče 49a
1281 Kresnice
E: enkraten.teater@gmail.com


Naše programe sofinancirajo:

OBČINA LITIJA


Smo člani:Koledar dogodkov

Trenutno ni napovedanih dogodkov.

Menjava igrač na Festivalu skupnosti 2023Prinesite igrače s katerimi se vaši otroci ne igrajo več, so jih prerasli ali naveličali in jih brezplačno zamenjajte za enako število drugih igrač, ki jih bodo razveseljevale v prihodnje. Menjava igrač bo potekala v okviru Festivala skupnosti v soboto, 10. 6. 2023 od 9. do 13. ure pred mestnim muzejem v Litiji. Vabljeni! 

Vse sadike našle nove lastnikeV Društvu Enkraten teater smo v maju 2023 ponovno izvedli menjavo sadik in semen, kjer se je družilo nekaj več kot 30 ljubiteljev vrtičkanja in lastne pridelave hrane. Dogodek organiziramo, ker so nam te teme pomembne in želimo ozaveščati o pomenu lastne pridelave in predelave hrane, ki pomembno prispeva k zdravi, lokalni prehranski samooskrbi. Predvsem pa se radi družimo in željni novih znanj radi prisluhnemo modrostim za uspešen pridelek.

Menjava sadik in semen 2023

 
Vabljeni na menjavo sadik in semen v ponedeljek, 15. maja 2023 ob 17. uri v Krajevni dom Ribče (Ribče 14).

Menjava igrač 2022Se tudi vi utapljate v igračah ampak otroci si pa še vedno želijo novih? Zdaj je prilika, da pobrskate med igračami in tiste, ki niso več aktualne prinesete v petek, 24. 6. 2022 na Festival skupnosti med 15. in 20. uro pred Mestni muzej Litija in jih zamenjate za druge. 

Menjava sadik in semen


Na menjavi bomo menjali svoje sadike vrtnin, začimb in okrasnih rastlin ter njihova semena. Dobrodošla tudi rabljena oprema, kot so vrtnarsko orodje, okrasni lončki, vrtnarske knjige, recepti in izkušnje iz prakse. Možnost nakupa ekoloških sadik in semen Amarant.