Usposabljanje za varno delo z živili
Eden od pogojev za prodajo peciva in pekovskih izdelkov je tudi opravljen tečaj higienskega minimuma, zato vabimo članice, ki boste v prihodnje v okviru društva pekle ali ponujale pecivo v okviru prireditev, da se priključite projektu in se udeležite brezplačnega tečaja. Tečaj bo potekal v torek, 3. 12. 2013, ob 16.30 uri v prostorih Gostilne Pustov mlin.
Usposabljanje je del projekta Dobrote iz srca, ki je financiran iz LAS Srce Slovenije in je namenjen članicam DPŽD Polšnik ter Društva Laz. V sklopu projekta se bodo med drugim uredili pogoji za peko in prodajo peciva in drugih pekovskih izdelkov članic v okviru obeh društev.
S projektom želimo tako urediti zakonske zahteve, kot tudi izdelati celostno podobo, identificirati možne prodajne poti in na področju kulinarike usposabljati članice ter prenašati znanje s tega področja na mlajše generacije.
Po delavnici bomo čas namenili tudi pregledu projektnih aktivnosti in njihovemu izvajanju.
16.30 - 18.00 usposabljanje za varno delo z živiliS projektom želimo tako urediti zakonske zahteve, kot tudi izdelati celostno podobo, identificirati možne prodajne poti in na področju kulinarike usposabljati članice ter prenašati znanje s tega področja na mlajše generacije.
Po delavnici bomo čas namenili tudi pregledu projektnih aktivnosti in njihovemu izvajanju.
18.00 - 19.00 namen projekta in planirane aktivnosti
Svojo udeležbo potrdite Marinki Bevc na številko 031 285 321 do petka, 29. 11. 2013.
Vljudno vabljeni!
Vabilo pdf.