Spletne strani za nevladne organizacije

Velika večina nevladnih organizacij nima lastne spletne strani, ki predstavlja hitro in poceni komunikacijo z uporabniki storitev. Z namenom povečanja prepoznavnosti nevladnega sektorja in večje promocije nevladnih organizacij vam v okviru Stičišča NVO osrednje Slovenije lahko omogočimo, da enostavno in ugodno pridete do lastne spletne strani.
 

Zakaj imeti spletno stran?

Ker jo danes preprosto morate imeti, saj vam prinaša številne prednosti. Z internetno predstavitvijo 24 ur na dan, vse dni v letu, velikemu številu uporabnikov interneta nudite predstavitev vaše organizacije ter lažjo, hitrejšo in cenejšo komunikacijo s člani. S pomočjo spletne strani tako obiskovalci lahko enostavno pridobijo informacije o vaši organizaciji, vi pa jo lahko enostavno posodobite in urejate brez dodatnih stroškov. Predstavite lahko poljubno količino podatkov, ki je dosegljiva velikemu številu uporabnikov, kar vam omogoča najcenejši način promocije in predstavitve vaše organizacije.

Za več informacij smo dosegljivij na klara.krzisnik@consulta.si ali po telefonu 059 927 619.

 

Kako skrbim, da bo spletna stran vedno aktualna? 

Uporabna spletna stran je tista, ki se jo sproti posodablja. Dodajajte novice o aktivnostih vašega društva, pišite o dogodkih, ki ste jih pripravili in dodajajte slike v galerijo. Povabite tudi druge člane vaše organizacije, da pripravijo vsebino za spletno stran in jih o vaših aktivnostih obveščajte preko spleta. Za večjo obiskanost vaših dogodkov pa vas vabimo, da te vpišite v koledar na vaši spletni strani in označite, da se pojavi tudi v skupnem koledarju na strani stičišča. Navodila za urejanje strani izdelane v okviru projekta Srce me povezuje dobite TUKAJ.
 

Urejevalnik spletnih strani Conloco PRIJAVA.


Društvo Geoss.