Aktualna usposabljanja v tujini za prijavitelje v program E+ MVA

Podporne aktivnosti programa E+ MVA so namenjene bodisi spodbujanju izmenjav dobrih praks in mednarodnega sodelovanja ter razvoju kapacitet organizacij na področju mladinskega dela bodisi razvoju nadaljnjih projektov v okviru programa Erasmus+: Mladi v akciji v Sloveniji, zato se udeležba priporoča vsem, ki jih vključevanje v program E+ MVA zanima.

Nekatera usposabljanja so namenjena izkušenejšim prijaviteljem za dvigovanje kakovosti mednarodnih projektov v okviru programa, nekatera pa so namenjena novim prijaviteljem, ki se nameravajo v bližnji prihodnosti vključiti v program.

Finančni vložek udeležencev usposabljanj in seminarjev je minimalen, saj stroške nastanitve in programa krijejo organizatorji aktivnosti, stroške poti pa slovenskim udeležencem povrne MOVIT v višini 90 % dejanskih stroškov.

Želeni profil udeležencev in namen usposabljanja sta opredeljena v vsakem posameznem razpisu, udeleženci pa so nato izbrani skladno s tem glede na informacije, ki jih navedejo v spletnem prijavnem obrazcu na posamezno aktivnost.

Če torej menite, da ustrezate profilu udeležencev v okviru posameznega razpisa in ste motivirani za vključitev v program ali izboljšanje kakovosti svojih projektov vabljeni k prijavi.

Trenutno so objavljena naslednja usposabljanja:
Mednarodno usposabljanje ATOQ for Youth Exchanges, 14.-19. oktober 2014, Portugalska
Mednarodno usposabljanje TYE – Tools for Youth Exchanges, 17.-23. november 2014, Islandija
Mednarodno usposabljanje SOHO, 12.-16. november 2014, Hrvaška
Mednarodno usposabljanje The power of non-formal education, 17.-23. november 2014, Švedska
Mednarodno usposabljanje Appetiser, 25.-29. november 2014, Grčija

VIR: Zavod MOVIT
Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.