Sejem socialnih podjetij Sejem pridne roke 2014

Sejem Pridne roke 2014, ki so ga zaradi slabega vremena 15. in 16. 8. odpovedali bo potekal v soboto, 13. septembra 2014, med 9 in 17 uro. Sejem bo v starem mestnem jedru slikovitega mesta cvetja in vina Slovenskih Konjic. Namenjen je promociji socialnih podjetij in zadrug, predstavitvi primerov dobrih praks socialnega podjetništva in zadružništva v slovenskih občinah, promociji lokalnih akcijskih skupin, razvoja podeželja, turističnih društev in turističnih informacijskih centrov.  

Sejem organizirajo: Slovenski forum socialnega podjetništva, socialno podjetje Kooperativa Konjice, Skupnost občin Slovenije, Občina Slovenske Konjice, TIC Slovenske Konjice in partnerji. K sodelovanju na sejmu vabijo: socialna podjetja, zadruge, organizacije in podjetja, ki delujejo po načelih socialnega podjetništva, lokalne akcijske skupine, turistična društva in turistično informacijske centre. Na sejmu lahko razstavljavci svoje izdelke in storitve tudi prodajajo.

Udeležba na sejmu je za razstavljavce in obiskovalce brezplačna. Zaradi omejenega števila razstavljavcev na sejmu je potrebna predhodna prijava na elektronski naslov: info@fsp.si, najkasneje do srede, 10.9.2014 do 12h. Prednost pri pridobitvi brezplačne stojnice imajo registrirana socialna podjetja. V kolikor razstavljavci razpolagate z lastnimi stojnicami ali predstavitvenimi šotori jim to sporočite (navedite tudi dimenzije stojnic in šotorov), da vas lahko ustrezno umestijo v sejemski prostor. O izboru razstavljavcev vas bodo obvestili najkasneje do 11.9.2014. Za dodatna pojasnila so vam na voljo na E: tadej.slapnik@fsp.si in M: 031 348 930.

Vljudno vabljeni!

VIR: Slovenski forum socialnega podjetništva
 

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.