eSejmišče - učinkovito koriščenje sredstev in kapacitet NVO

Nevladne organizacije lahko brezplačno sodelujejo na portalu eSEJMIŠČE in z objavo svojih sredstev in kapacitet, ki so jih z drugimi NVO pripravljene deliti brezplačno, slednjim omogočijo lažje, učinkovitejše in uspešnejše delo.

Predstavljajte si: nevladna organizacija iz Sečovelj želi po Sloveniji organizirati izobraževalne delavnice o varovanju in pomenu sečoveljskih solin. S finančnimi sredstvi pa je omejena, tako da ne ve, kaj storiti s prizorišči, pa tudi nobene opreme nima, ne projektorja, ne prenosne table itn. Kaj lahko v tem primeru sploh stori, da ne obupa že takoj na začetku?

Odgovor je preprost: obišče spletno mesto eSEJMIŠČE in se poveže z organizacijami, ki so nevladniškim kolegom pripravljene priskočiti na pomoč s svojimi sredstvi (projektor, prenosna tabla, prenosni računalnik ipd.), kapacitetami (prostori za izvedbo delavnic, prenočišča itd.) ali znanjem.

Registracija in sodelovanje na portalu je brezplačno in enostavno, vaše sodelovanje pa bo še kako prišlo prav tistim, ki bi vašo pomoč pri svojem delu potrebovali! eSEJMIŠČE se nahaja na spletnem naslovu www.cnvos.si/sejmisce.

VIR: CNVOS

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.