15. Festival prostovoljstva

Center Ljubljane bo v četrtek, 22. maja 2014 zapolnjen s prostovoljci in prostovoljskimi organizacijami. Osrednja prireditev 15. Festivala prostovoljstva, ki ga organizira Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva bo potekala na Prešernovem trgu med 13. in 17. uro.

Namen prireditve je predstavitev prostovoljskih organizacij obiskovalcem in prijetno druženje prostovoljcev.


Organizacije bodo pripravile različne aktivnosti, s katerimi bodo obiskovalcem predstavile svoje poslanstvo in prostovoljsko delo, na voljo bodo tudi stojnice za promocijske materiale.

Na festivalu boste tako lahko spoznali številne prostovoljce, ki v okviru prostovoljskih organizacij skrbijo za lepše življenje, pa naj gre za pomoč posameznikom, živalim ali preprosto skrb za boljše življenje na tem svetu. Na osrednji prireditvi 15. Festivala prostovoljstva, boste lahko spoznali več kot 90 prostovoljskih organizacij, preizkusili svoje spretnosti v različnih igrah in animacijah, prisluhnili zanimivim gostom, nakupovali izdelke z zgodbami in s tem podprli delovanje prostovoljskih organizacij in spoznali kaj vse počnejo prostovoljci po Sloveniji.

Več na spletni strani www.prostovoljstvo.org.

VIR: Slovenska filantropija

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.