Nacionalna konferenca NVO: Še neodkriti potenciali sodelovanja z gospodarstvom

Letošnja nacionalna konferenca nevladnih organizacij, ki jo bo 15. maja organiziral CNVOS, se bo osredotočila na potenciale sodelovanja med gospodarstvom in nevladnimi organizacijami. S konferenco želijo prikazati potencial sodelovanja med nevladnim sektorjem in gospodarstvom, konkretne primere dobrih praks v Sloveniji in tujini ter preko izmenjave mnenj med udeleženci vzpostaviti podlago za nadaljnjo uspešno razumevanje in sodelovanje.

Skupaj s slovenskimi in tujimi govorci bodo v okviru dveh vsebinskih sklopov predstavili uspešne oblike in možnosti partnerstev, znotraj katerih svoj interes uresničujeta nevladni sektor in gospodarstvo. Konferenca bo potekala v treh delih, in sicer uvodni razpravi, vsebinskem razmisleku (paneli Čas, Denar in Znanje) ter v obliki predstavitve dolgoročnih partnerstev.

K udeležbi na konferenci vabijo vse, ki bi želeli spoznati nove trende pri vzpostavljanju sodelovanja med NVO in gospodarstvom.

Ob bok konferenci bo potekalo tudi večerno druženje s podelitvijo nagrad zmagovalcem akcije »Vsak dan novinar, en dan nevladnik« v Mestnem muzeju Ljubljana.

Več o programu in prijavi najdete na spletnis trani CNVOS-a na povezavi: www.cnvos.si.

VIR: CNVOS

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.