Zaplujmo novim projektom naproti

Se želite povezati z drugimi nevladnimi organizacijami, predstaviti svojo organizacijo in razširiti vaša obzorja ter se izogniti čerem partnerskega sodelovanja? Potem je naše srečanje prava stvar za vas. Srečanje bo potekalo v četrtek 24.4. 2014 od 16.30 do 19.30 ure na Špici na Gruberjevem nabrežju v Ljubljani in na reki Ljubljanici.

 

Sodelovanje in povezovanje na lokalnem in regionalnem nivoju med organizacijami, ki izhajajo iz različnih področij je pomembno še posebej pri snovanju skupnih projektov. Osebno poznavanje je daleč najbolj učinkovit način pri navezovanju dolgoročnih partnerstev. Zato za predstavnike nevladnih organizacij Osrednje Slovenije organiziramo srečanje, ki je namenjeno predvsem navezovanju stikov med organizacijami, razmisleku o možnih skupnih projektih, sodelovanju in predstavitvi dobrih praks na področju partnerskih navez med organizacijami. Povabljeni gostje vam bodo predstavili svoje izkušnje, ter pogled na partnersko sodelovanje znotraj projektov, ki so jih izvajali skupaj z drugimi organizacijami v okviru programov Evropa za državljane, bivših programov Mladi v akciji, Vseživljenjsko učenje in Leader programa (LAS-lokalne akcijske skupine). Odgovorili vam bodo na kakšen način so našli partnerje, kako je potekalo sodelovanje, ter kako so reševali zaplete, ter vam podali koristne napotke za uspešno partnersko navezo. Srečanje bo potekalo na zabaven in kreativen način v malo drugačnem okolju.

Zbirno mesto za udeležence bo na Špici na Gruberjevem nabrežju v Ljubljani, ob 16.30 v primeru slabega vremena pa ob 17.15 na Grubarjevem nabrežju, ob privezu pokrite barke Lea, kjer bomo na barki nadaljevali naše srečanje. Prosimo za točnost drugače bomo odpluli brez vas.

Udeležba na srečanju je  brezplačna za vse predstavnike nevladnih organizacij (društva, zasebni zavodi, ustanove) iz Osrednjeslovenske regije. Prijave sprejemamo do zasedenosti mest preko spletne strani srce-me-povezuje.si na tej povezavi. Prijava na srečanje je obvezna. Za več informacij pokličite na 059 927 619 ali pišite na barbara.mozina@consulta.si.

Vljudno vabljeni

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.