Vpisnik korporativnih prostovoljskih akcij

Na spletni strani www.mojadruzba.si se zbirajo ponudne korporativnih prostovoljskih akcij, ki jih lahko predlagajo nevladne organizacije in z njimi povabijo zaposlene v podjetjih, da s prostovoljnim delom opravijo neko neplačano delo v njihovi organizaciji za dobrobit širše skupnosti. 

S tem so podjetjem na enem mestu na voljo ponudbe korporativnih akcij, tako da lahko podjetja enostavno najdejo nevladne organizacije, katerim lahko s svojimi zaposlenimi priskočijo na pomoč.

Ponudba korporativnih akcij je dostopna na povezavi: http://www.mojadruzba.si/2013-04-03-13-45-08/registrirane-organizacije


Zakaj se za korporativno prostovoljstvo odločajo podjetja

Vodje podjetij svoje zaposlene k prostovoljskemu delu ne spodbujajo kar tako. Vedo, da je to strateška odločitev, ki bo v končni fazi koristila prav podjetju samemu. In to je razlog, da svojim zaposlenim plačujejo, da v skupnosti opravljajo prostovoljsko delo.


Zakaj bi predlagala korporativno prostovolsjko akcijo vaša NVO 

S tem poleg opravlejnega dela s pomočjo prostovoljcev iz določenega podjetja in brez večjih stroškov opravite potrebno delo, pridobite svež pogled na utečene prakse, nove potencialne prostovoljce, dostop do svežih znanj in veščin ter zagotovo lažje gradite dolgoročno partnerstvo s tem podjetjem. 


Kaj potrebujete za vpis korporativne akcije

Pripravite kratek opis vaše organizacije, opis del, ki bi jih lahko izvedli korporativni prostovoljci, katere materiale potrebujete in okviren strošek, koliko prostovoljcev potrebujete, kdaj bi akcija potekala in koliko časa. Seveda je fotografija dobrodošla.

Vpis korporativne prostovoljske akcije opravite na povezavi: http://www.mojadruzba.si/2013-04-03-13-45-08/predlog-korporativne-akcije.

Po vpisu jo bo pregledal administrator za regijo iz katere prihajate in vas kontaktiral.
 Dodatne informacije za Osrednjeslovesnko regijo so vam na voljo na telefonski številki 040 365 850 ali e-pošti klara@srce-me-povezuje.si.

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.