T-lab SNOVALEC za uresničitev novih projektov v turizmu

SPIRIT Slovenija, javna agencija in Univerza na Primorskem, Fakulteta za turistične študije - Turistica v okviru projekta T-lab (Laboratorij turističnih priložnosti obmejnih regij Slovenije in Italije) razpisujeta poziv T-lab SNOVALEC za uresničitev novih projektov v turizmu. Rok za prijavo je 29. maj 2013! 

Poziv T-lab Snovalec 2013 izbranim prijaviteljem najobetavnejših idej omogoča sodelovanje v seriji brezplačnih T-lab svetovalnih in povezovalnih delavnic od julija 2013 do uresničitve ideje (najkasneje do oktobra 2014).

Poziv, ki je odprt do 29. 5. 2013, je namenjen posameznikom in podjetjem, ki bodo s pomočjo prijavljenih idej izboljšali turistično ponudbo upravičenega projektnega območja (obvezni pogoj).

Uresničevalcem izbranih najobetavnejših idej bo od julija 2013 do uresničitve ideje na voljo brezplačna strokovna, mentorska in promocijska podpora slovenskih ter italijanskih turističnih strokovnjakov.

Osnovni namen Laboratorija turističnih priložnosti je povezovanje in spodbujanje uresničevanja novih idej v turizmu. T-lab izhaja iz izkušnje projekta Banka turističnih priložnosti Slovenije (BTPS), prejemnika številnih mednarodnih nagrad in certifikatov (Svetovna turistična organizacija, Evropska komisija, OECD in Nordijski center za inovacije). Omenjena uspešna praksa bo nadgrajena z dodatnimi spodbudami za uporabnike portala www.tourism-lab.eu, kot so svetovanje, eksperimenti, inkubiranje ter širjenje poslovanja na področju obmejne regije Slovenije in Italije.

Poziv T-lab Snovalec 2013

VIR: Regionalno stičišče NVO Planota
 

Copyright © 2009 - 2021, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.