Foto natečaj: Evropa skozi moj objektiv

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo vas vabi k sodelovanju Facebook foto natečaja: Evropa skozi moj objektiv. V Sloveniji je bilo v zadnjih 7 letih z evropskimi sredstvi sofinanciranih že več kot 4000 projektov! Jih poznate? Morda se vsak dan sprehodite mimo kakšnega. Ujemite ga v svoj objektiv in za nagrado preživite vikend v Wellness Parku Laško. 

K foto natečaju pristopite tako, da svoje fotografije pošljete na elektronski naslov: obvescanje-tp.mgrt@gov.si. Zbirajo jih med 9. 5. in 15. 6. 2013. Fotografije morajo biti vezane na tematiko evropskih sredstev, torej morajo prikazovati projekte izvedene v Sloveniji in financirane iz enega od skladov – Evropski sklad za regionalni razvoj, Kohezijski sklad ali Evropski socialni sklad.

Ob fotografiji pripišite, za kateri projekt gre ter lokacijo, kjer je bila fotografija posneta, skupaj s svojimi kontaktnimi podatki: ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka. Vsak lahko pošlje največ 5 fotografij za posamezen projekt. Število različnih projektov na udeleženca ni omejeno. Velikost fotografij naj ne presega 15MB.

Foto natečaj bo potekal v dveh fazah z možnostjo podaljšanja. Prva faza bo vključevala zbiranje fotografij in bo potekala med 9. 5. in 15. 6. 2013. Druga faza, glasovanje, pa bo potekala od 15. 6. do 31. 7. 2013.

Glasovanje se bo izvedlo v obliki zbiranja všečkov na https://www.facebook.com/EUSkladi. Po preteku glasovalnega obdobja bo fotografija z največ všečki prejela glavno nagrado, podeljenih pa bo še 10 praktičnih nagrad za naslednjih 10 fotografij po številu všečkov.

Glavna nagrada za zmagovalca z največ všečki je Vikend paket v Wellness Parku Laško za 2 osebi (polpenzion).

Pogoji in pravila sodelovanja

VIR: MGRT

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.