Konferenca SLOVECRO

Vabljeni na mednarodno konfereco SLOVECRO, ki bo potekala med 11. in 13. aprila 2013 v hrvaškem Biogradu na Moru. Namen konference je predstavitev primerov dobrih praks črpanja evropskih sredstev na področjih turizma, zaposlovanja, gospodarstva, socialnega podjetništva, komunalne infrastrukture, okolja, športa, izobraževanja, energetike, kulture, kmetijstva in mladih v finančni perspektivi 2007 – 2014 v Sloveniji.

Predstavniki slovenskih občin, podjetij in nevaladnih organizacij bodo na konferenci predstavili svoje praktične izkušnje iz posameznih faz koriščenja evropskih sredstev, kot so npr. priprava projektov, prijava na razpise, realizacija projektov in poročanje po izvedbi projekta, Konferenca je namenjena predstavnikom hrvaških in slovenskih lokalnih skupnosti, podjetij in nevladnih organizacij in širši zainteresirani javnosti. Predstavlja odlično priložnost za povezovanje, mreženje in krepitev slovensko - hrvaških partnerstev na pragu vstopa Hrvaške v Evropsko unijo in v okviru priprav na novo evropsko finančno perspektivo 2014 – 2020.
Konferenco pod častnim pokroviteljstvom evropskega poslanca Iva Vajgla pripravlja Inštitut INEA za jugovzhodno Evropo v sodelovanju s: Skupnostjo občin Slovenije, Ministrstvom za regionalni razvoj in evropske sklade Republike Hrvaške, Skupnostjo občin Hrvaške in drugimi partnetrskimi organizacijami.

Več na spletni strani: www.inea-see.si
Prijave na: slovecro@gmail.com
Dodatne informacije o prijavi in kotizaciji: +386 (0)41 209 676 - Blanka Kovačič
 
VIR: INEA

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.