Socialni marketing Iz principa

Iz principa je projekt Združenja DrogArt, kjer uresničujejo koncept socialnega podjetništva. Združujejo izkušene strokovnjake s področja marketinga in oblikovanja ter inovativnost mladih, ki na trgu dela zaradi manj izkušenj in specifičnih življenjskih okoliščin težje konkurirajo za vse redkejša prosta delovna mesta.

S tem so trinajstletne izkušnje z zasnovo in oblikovanjem inovativnih oblikovalskih rešitev in razvijanjem različnih načinov komunikacije s ciljnimi skupinami združili v paket storitev, ki ga ponujajo neprofitnim organizacijam.

Spodbujanje pozitivnih sprememb v družbi je njihov osnovni princip delovanja - s svojim delom na področju socialnega marketinga želijo prispevati k vrednotam in izboljšanju kakovosti človeških življenj.

V okviru dejavnosti projekta ponujajo pripravo celostne grafične podobe, oblikovanje in tisk tiskovin, storitve socialnega marketinga, zasnovo in izdelavo spletnih strani, njihovo integracijo s sistemi za upravljanje z vsebino in obdelavo video ter foto vsebin.

Dodatne informacije o projektu in morebitno željo po sodelovanju lahko naslovite na Tanjo Rudolf Čenčič (vodjo projekta) na tanja@izprincipa.si ali 031 229 256; www.izprincipa.si.
 
VIR: DrogArt

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.