Najlepše obdarovanje iz nevladnih organizacij

Če še vedno ne veste kako obdarovati svoje drage smo za vas pripravili nekaj odličnih idej za čudovita in nepozabna darila, ki bodo zagotovo presenetila in navdušila vaše obdarovance.

Omislite si Krilca s katerimi bo imelo vaše darilo čudovite posledice. Gre za način obdarovanja s katerim dobrodelni organizaciji podarite finančna sredstva obdarovanec pa prejme voščilnico s katero bo obveščen kdo bo imel od tega korist. Omislite si lahko paket smeha, ki v krohot spravi cel oddelek, darujte Društvu Hospic ali pa se odloči za navihane potovalke, ki deprivilegiranim otrokom omogočajo zanimive potepe. 

V Oblačilnici dela najdete zanimive kose oblačil in si omislite torbico Kave bi! ali disketni blokec, ki so jih iz odpadnih materialov oživeli v Društvu Svetumet.

Ali pa z nakupi iz srca pomagajte Društvu za zaščito živali Ljubljana, ki s svojo dejavnostjo pomaga zapuščenim živalim.

In kje še najdete darila, ki jih ponujajo nevladne organizacije? V trgovini Brez dobička, kjer nevladne organizacije prihodke od prodaje izdelkov in storitev namenjajo za izvajanje družbeno koristnih projektov. Kot kupci pa imate možnost, da pri ogledu izdelkov in storitev vidite, katerim organizacijam in projektom z nakupom namenjate svoj denar.

In če oddajate dohodninsko napoved in še vedno niste izbrali komu namenjate svoj del 0,5 dohodnine imate še vedno čas, da si izberete svojo najljubšo nevladno organizacijo in z obrazcem, ki ga oddate na DURS to storite do konca leta. Tako boste neko nevaldno organizacijo zelo razveselili, ne da bi to vi finančno sploh občutili.

Naj bodo prihajajoči prazniki kar se da lepi in v prijetni družbi vaših najdražjih.
Srečno in uspešno leto vam želi ekipa Stičišča NVO osrednje Slovenije.

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.