Brezplačna svetovanja za NVO s področja raziskovanja in znanosti

V okviru projekta ZOTKS - mreža za raziskovanje in znanost bodo od februarja 2012 NVO s tega področja na voljo brezplačna svetovanja o tem kako pripraviti projekt s področja raziskovanja in znanosti, sposoben črpanja sredstev iz proračuna Republike Slovenije in Evropske unije.

  • Imate idejo za res dober projekt, a ne veste, kako bi pridobili finančna sredstva?
  • Želite dobiti pregled nad razpisi za pridobitev finančnih sredstev, na katere bi lahko prijavili projekte in aktivnosti vaše organizacije?
  • Se še nikoli niste srečali s pisanjem prijave na razpis za pridobitev finančnih sredstev in želite dobiti osnovne informacije, kako naj se vsega sploh lotite?
  • Poznate izraze logični okvir, SWOT analiza, strateški cilji prijavitelja ali/in časovnica, vendar vam pri pisanju prijave na razpise nikoli ni povsem jasno, kaj paše v posamezno rubriko?
  • Za veliko projektov ste že prejeli sredstva iz državnega proračuna, sedaj pa vas zanimajo tudi mednarodni projekti, za katere lahko prejmete sredstva iz Evropske unije, a ne veste kako?
Če ste vsaj na eno od zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, ste prava oseba za koriščenje svetovalnih ur.

Svetovala vam bo Mojca Krisper Figueroa, samostojna svetovalka in predavateljica z desetletnimi izkušnjami na področju priprave in ocenjevanja projektnih predlogov na državnih in predvsem mednarodnih razpisih.

Za vse podrobnosti in informacije o tem, kako si rezervirati termin, si oglejte prilogo.

VIR: Zveza za tehnično kulturo Slovenije

 

Copyright © 2009 - 2018, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.