Pridružite se akciji Očistimo Slovenijo 2012

Društvo Ekologi brez meja je pričelo z aktivnimi pripravami na ponovitev velike prostovoljske okoljske akcije Očistimo Slovenijo 2012, ki se tokrat priključuje svetovni akciji Očistimo svet 2012. K sodelovanju vabijo vse aktiviste, okoljske zagovornike, študente in druge prostovoljce, ki bi aktivno pomagali pri pripravah kot občinski koordinatorji, popisovalci divjih odlagališč, sodelavci pri organizaciji različnih dogodkov, pomočniki pri komuniciranju itd.

Ker se na Stičišču NVO osrednje Slovenije zavedamo naše odgovornosti do okolja in narave smo se tudi mi odločili, da podpremo to pomembno okoljsko akcijo.

Stičišče NVO osrednje Slovenije bo delovalo kot regijski koordinator okoljske akcije na področju Osrednjeslovenske regije. Naša naloga bo pridobivanje informacij o dogajanju v občinah ter koordiniranje aktivnosti občinskih koordinatorjev v 26 občinah te regije.

Vsak posameznik lahko po svojih močeh doprinese k izboljšanju trenutnega stanja in odpravljanju posledic neodgovornega človeške ravnanja v odnosu do narave in okolja kjer živimo. 

Več informacij na www.ocistimo.si in info@ocistimo.si.

 

Copyright © 2009 - 2019, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.