Glasovanje: Kdo je najboljši nevladnik med novinarji?

Akcija Vsak dan novinar en dan nevladnik se zaključuje. Začelo se je glasovanje za najboljši prispevek v akciji, ki je spodbujala sodelovanje med nevladnikimi organizacijami in mediji. Nevladniki so povabili novinarje, da en dan preživijo z njimi ne le kot novinarji, ampak kot pravi nevladniki.

Kdo je najboljši nevladnik med novinarji? Odgovor bo znan po zaključku glasovanja za najboljše prispevke v akciji Vsak dan novinar, en dan nevladnik, ki je spodbujala sodelovanje med nevladnimi organizacijami in mediji. Da bi v praksi spoznali, kako poteka delo v NVO, s katerimi težavami se srečujejo in kako jih rešujejo, so NVO novinarje povabile, da en dan preživijo z njimi. Ne le kot novinarji, ampak kot tudi pravi nevladniki, ki so se vključili v delo posamezne organizacije. Rezultat: množica prispevkov, med katerimi lahko zdaj tudi vi izberete najboljšega.

Novinar Dela Staš Ivanc je preživel nekaj uric v treh različni nevladnih organizacijah. Udeležeil se je jutranje telovadbe, ki jo vsak dan ob pol osmih v 30 krajih po Sloveniji organizira Društvo šola zdravja, skupaj s predstavnikom Inštituta OS skušal najti ljudi, ki bi jih zanimalo sodelovanje v njihovem projektu, z brezdomci in prostovoljci Društva prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote pa sestavljal vezice. Kliknite na zvezdico  in glasujte za njegov prispevek.

Kdo je torej NAJBOLJŠI NEVLADNIK MED NOVINARJI? Prosim, glasujte zdaj!

Novinarji-nevladniki se s svojimi prispevki potegujejo za 4 nagrade, in sicer:
- nagrado občinstva za najboljši prispevek v tiskanem mediju
- nagrado občinstva za najboljši avdio-vizualni prispevek
- nagrado žirije za najboljši prispevek v tiskanem mediju
- nagrado žirije za najboljši avdio-vizualni prispevek


Glasujete lahko do 28. 11. 2011. Zmagovalci bodo znani nekaj dni po zaključku glasovanja. 

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.