Promocija stičišča na festivalu nevladnih organizacij LUPA – bazar NVO

Letošnji bazar, ki je potekal v okviru festivala nevladnih organizacij LUPA je bil že 10. po vrsti. Tudi letos smo v središču Ljubljane, s promocijskim materialom predstavili aktivnosti stičišča in s tem izkoristili možnost promocije stičišča.

Največ aktivnosti smo namenili promociji nove pisarne, ki jo imamo od septembra dalje v Ljubljani na Rimski 6. Po predhodni najavi bomo tako na novi lokaciji s svojimi storitvami na voljo številnim nevladnim organizacijam iz Ljubljane.

Ker na ta dan v ospredje stopijo nevladne organizacije in se širši javnosti pokažejo v vsej svoji raznolikosti, smo animirali in pozvali k predstavitvi tudi druge nevladne organizacije. Iz osrednje Slovenije se je tako 15 društev pridružilo 150 nevladnim organizacijam, ki so se predstavile na Prešernovem trgu, Tromostovju in Stritarjevi ulici. Dve organizaciji sta tudi izkoristili možnost in se s svojo dejavnostjo predstavili na odru.

Festival je namenjen promociji slovenskega nevladnega sektorja, osveščanju širše javnosti o vlogi in pomenu nevladnih organizacij ter zahvali organizacijam za njihov prispevek k blaginji. Letošnji festival je imel pridih priložnosti, ki jih imamo nevladne organizacije za financiranje iz Evropskega socialnega sklada (ESS) in seznanjanja z različnimi projekti, ki so sad sredstev ESS.

 

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.