Enostavno do spletne strani za nevladne organizacije

V okviru projekta Srce me povezuje smo v letih 2009 in 2010 nevladnim organizacijam pomagali do brezplačne spletne strani. Zaradi dodatnega zanimanja še naprej omogočamo, da z manjšo lastno udeležbo nevladne organizacije pridobijo svojo spletno stran na enostaven in hiter način.  

Brez večjih stroškov nevladnim organizacijam iz osrednje Slovenije omogočamo, da se umestijo na svetovni splet s svojo spletno stranjo in so tako na voljo številnim uporabnikom spleta. S spletno predstavitvijo 24 ur na dan, vse dni v letu, velikemu številu uporabnikov spleta tako nudite predstavitev vaše organizacije ter lažjo, hitrejšo in cenejšo komunikacijo s člani. S pomočjo spletne strani tako obiskovalci enostavno pridobijo informacije o vaši organizaciji, vi pa jo lahko enostavno posodobite in urejate brez dodatnih stroškov.

V okviru projekta vam pomagamo, da pripravite vsebino in slike za objavo na spletu, nudimo podporo pri posodabljanju, organiziramo izobraževanje za administratorje spletne strani in v času trajanja projekta omogočamo brezplačno gostovanje ter poddomeno. Za vse zainteresirane NVO smo dosegljivi na klara@srce-me-povezuje.si ali 040 365 850. Spletne strani društev, ki so bile že izdelane si lahko ogledate na tej povezavi.

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.