Teden vseživljenjskega učenja 2011

16. festival učenaja (TVU) bo potekal od 16. do 22. maja, razširjen pa od 1. 5. do 30. 6. V spletnem koledarju je vpisanih že več kot 4.900 dogodkov, prijava je še vedno možna.

Leto je naokrog in spet je čas za TEDEN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA (TVU) – uradni termin 16. festivala učenja bo tekel od 16. do 22. maja, razširjeni pa od 1. maja do 30. junija. Do tega trenutka se je v spletnem koledarju (http://tvu.acs.si/koledar) nabralo že več kot 4.900 dogodkov, napovedanih pa je več kot 900 prirediteljev, nekateri svojih prireditev še niso vpisali (http://tvu.acs.si/koledar/v_stevilkah). Sodelavci Andragoškega centra Slovenije (ACS), v vlogi nacionalnega koordinatorja TVU, ter mreže prirediteljev TVU po vsej Sloveniji se veselijo, da bomo s skupnimi močmi presegli lanske (rekordne) kazalnike uspeha TVU.

NACIONALNO ODPRTJE TVU 2011 tokrat ACS pripravlja v sodelovanju z UPI – ljudsko univerzo Žalec. Slovesni dogodek bo v četrtek, 12. maja, ob 11. uri, v Domu II. slovenskega tabora Žalec – kulturnem domu. V osrednjem delu prireditve bodo že tradicionalno prikazane video-predstavitve 10 novih dobitnikov priznanj ACS 2010 za promocijo učenja in znanja (http://tvu.acs.si/priznanja/index.php?nid=300&id=260), Žalčani pa pripravljajo privlačen kulturni in spremljevalni program. Na prireditev ste prisrčno povabljeni, odhod avtobusa iz Ljubljane v Žalec je predviden v četrtek, 12. maja, ob 9. uri, izpred poslovne stavbe Gradisa. Svojo udeležbo potrdite Olgi Varl (olga.varl@acs.si), vendar najkasneje do konca delovnega dneva v petek, 6. maja. Več o odprtju: http://tvu.acs.si/odprtje/2011.

Podrobnejše informacije o letošnjem TVU dobite na spletni strani TVU (http://tvu.acs.si) ali v osebnem stiku s člani delovne skupine za TVU (http://tvu.acs.si/stiki/index.php?nid=75&id=60). Vabljeni ste tudi, da z organiziranjem lastnih prireditev prispevate vaše kamenčke v mozaik TVU 2011, saj je prijava še vedno možna prek http://tvu.acs.si/prijava.

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.