Vabilo k soustvarjanju Karavane prostovoljstva združene z 12. Festivalom prostovoljstva

Organizatorji Karavane prostovoljstva vabijo k soustvarjanju Karavane, združene s Festivalom prostovoljstva, ki bo potekala v terminu med 20. in 25. majem 2011 in jo označuje slogan Bodi prostovoljec, spreminjaj svet!. Izkoristite lahko priložnost in se predstavite na osrednji prireditvi v Ljubljani, ki bo v ponedeljek, 23. 5. 2011 ali sodelujete na kak drug način.

Slovenska filantropija bo v Ljubljani organizirala osrednjo prireditev, ki bo potekala v ponedeljek, 23. maja 2011, od 14. do 19. ure na Prešernovem trgu. Do ponedeljka, 9. maja, še zbirajo prijave na predstavitev prostovoljskih organizacij na stojnicah s spremljajočim animacijskim programom. 
PRIJAVNICA

Letošnji že dvanajsti Festival prostovoljstva se bo začel 18. maja z dogodkom v Mariboru, lahko pa se v svojem kraju povežete z drugimi prostovoljskimi organizacijami, šolami in knjižnicami ter združite dobro prostovoljsko energijo v lokalen dogodek s predstavitvijo organizacij na glavnem trgu ali ulici, pa tudi z organizacijo okrogle mize, posveta ali delavnic na temo prostovoljstva in tako soustvarjate Karavano prostovoljstva združeno s Festivalom prostovoljstva.

Otvoritev Karavane prostovoljstva združene s Festivalom prostovoljstva, bo v petek, 20. maja ob 17. uri v Mestnem muzeju Ljubljana.

Vljudno vabljeni!

Slovenska filantropija bo skrbela za medijsko promocijo Karavane združene s Festivalom.

Vse ideje, kot tudi vsa vprašanja, lahko posredujete na:
  • Slovenska filantropija, Poljanska cesta 12, 1000 Ljubljana,
  • tel. 01 232 11 80, 051 654 726 (Vesna Savnik, Lenka Vojnovič),
  • ali nam pišite na vesna.savnik@filantropija.org.

Informacije o Karavani združeni s Festivalom bodo objavljene tudi na www.prostovoljstvo.org/festival. 

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.