Vabilo k sodelovanju: ODPRIMO SVOJA VRATA NOVINARJEM IN GOSPODARSTVENIKOM

Regionalna stičišča in CNVOS v okviru pobude MOJA DRUŽBA (www.mojadruzba.si) še naprej delujemo za krepitev nevladnih organizacij. Če je bila lanska kampanja namenjena sodelovanju med nevladnimi organizacijami in občinami, se letos z dvema akcijama osredotočamo na sodelovanje z mediji in gospodarstvom. Dejavnosti NVO namreč skrivajo mnogo neizkoriščenih priložnosti, ki bi jih lahko ponudili tako enim kot drugim za večjo prepoznavnost organizacije in sektorja kot celote.

Kako lahko sodelujete
V akciji lahko sodelujejo vse NVO (društva, zasebni zavodi, ustanove)
  • ki dnevno izvajajo aktivnosti, v katere bi se lahko vključili novinarji. Pozorni bodite na to, da bo delo povezano z vašim osnovnim poslanstvom in čim bolj zanimivo za novinarski prispevek.
ali
  • ki lahko skupini zaposlenih ponudijo konkretno skupinsko delo v svoji organizaciji ali za svoje uporabnike in imajo v svoji bližini primeren prostor za skupinske igre (po skupinskem delu bodo namreč sledile še različne teambuilding igre). Pozorni bodite na to, da bo delo povezano z vašim osnovnim poslanstvom in primerno za skupine.

Kako se prijavite
Prijavite se lahko tako, da do 30.4.2011 na elektronski naslov regionalnega stičišča pošljete opis svoje organizacije in
  • dela, ki bi ga novinar opravljal
ali
  • dela, ki bi ga skupina zaposlenih lahko opravila.
Na spodnjih povezavah si lahko preberite več o sodelovanju pri akcijah:
VSAK DAN NOVINAR – EN DAN NEVLADNIK
DOBER TIM SE GRADI V NEVLADNIH ORGANIZACIJAH

Zainteresirane organizacije iz osrednje Slovenije vabimo, da se nam javijo na info@srce-me-povezuje.si

Sorodne novice

Vodenje zbora članov (7.1.2015)
Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.