Srečanje društev

Spoštovani,

vabljeni na srečanje društev

Pobudo MOJA DRUŽBA smo oblikovala stičišča nevladnih organizacij skupaj s Centrom nevladnih organizacij z namenom spodbuditi razmišljanja o pomenu nevladnih organizacij, še zlasti pa poudariti pomen krepitve sodelovanja z občinami. Na srečanju bomo iskali načine komuniciranja z župani oz. županskimi kandidati.

Po kratki predstavitvi priročnika SKUPAJ ZA SKUPNOST, ki vključuje nabor nekaterih dobrih praks sodelovanja z lokalnimi skupnostmi, predloge kaj občine lahko storijo za društva in kaj društva lahko naredijo za lokalno skupnost, poleg tega pa tudi vzorec sporazuma med občinami in nevladnimi organizacijami, bomo z moderiranim pogovorom oblikovali konkretne aktivnosti.

Srečanje organizira Regionalno stičišče nevladnih organizacij Osrednjeslovenske regije. Vaše izkušnje so dragocene, Vaše mnenje šteje, zato Vas vabimo, da se udeležite srečanja v terminu, ki Vam najbolj ustreza.


15.6.2010 ob 18. uri - Grad Boštanj, Veliko Mlačevo 59, Grosuplje

16.6.2010 ob 18. uri -Gasilski dom Krašnja, Krašnja 14, Lukovica

17.6.2010 ob 18. uri -Prosvetni dom Horjul, Slovenska cesta 12, Horjul


Vljudno vabljeni! 
                                                                  Vodja stičišča:
                                                                  Gabrijela Babič
 

Vašo udeležbo potrdite do torka, 14.6.2010 do 12.ure na 040/786-939 ali po e-pošti tjasa@srce-me-povezuje.si. Z vašo udeležbo bo srečanje še boljše.

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.