Natečaj za podjetniške ideje z družbenim učinkom

V sklopu Natečaja za podjetniške ideje z družbenim učinkom, ki poteka od 6. oktobra do 2. novembra 2014, zbirajo prijave vročih, ferfl podjetniških idej z družbenim učinkom. Namenjena je vsem tistim, ki čutijo, da svet potrebuje radikalne spremembe in želijo razvijati svoje poslovne ideje, ki povzročajo spremembe na bolje.  

Odgovoriti morate na 13 vprašanj, od katerih jih bo komisija ocenila 9. Vzemite si čas in razmislite. Zavedajte se, da je prava ideja le prvi korak na vaši podjetniški poti, od tu naprej je vse odvisno od vas. Idejo morate razumljivo in jedrnato predstaviti in utemeljiti, predvsem pa strokovno komisijo prepričati zakaj ste vi, vaša ekipa oziroma vaša poslovna ideja najboljši. 4 natečajniki, ki boste strokovno komisijo, ki bo ocenjevala vaše ideje, prepričali s svojo vročo podjetniško idejo, si boste zagotovili mesto v Ferflovi Šoli podjetništva z družbenim učinkom.

Če ste v dvomih, vas je morda strah, kako začeti, ali pa vaša ideja še ni dovolj jasna, vendar razmišljate o podjetniški poti, pridite najprej na ferflov Startup vikend, kjer se vam bodo v treh dneh zagotovo razširila obzorja, spoznali boste somišljenike, se povezali in se predvsem veliko novega naučili.

Na natečaj se prijavite z izpolnjeno spodnjo prijavnico, najkasneje do 2. novembra 2014.

Več o natečaju in prijevnice najdete na spletni strani www.ferfl.si na tej povezavi.

VIR: Zavod Uspešni podjetnik
 

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.