Nagrade za družbeno odgovornost – HORUS

Nagrada je namenjena predvsem podjetjem in zavodom, ki se zavedajo družbene odgovornosti in jo vključujejo v svoje poslovanje: v odnosu do okolja, do svojih zaposlenih in drugih déležnikov podjetja – poslovnih partnerjev in širše družbe – ter pri razvoju izdelkov in storitev. Še posebej pomembno pa je, da jo organizacije (podjetja, zavodi, društva…) vključujejo v strateško vodenje ter v svoje poslovanje, in to tudi v času krize, kar se obrestuje na dogi rok.

IRDO - Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS - Slovensko društvo za odnose z javnostmi, pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja, v partnerskem sodelovanju s številnimi strokovno-interesnimi organizacijami, enkrat letno objavita razpis za podelitev Slovenske nagrade za družbeno odgovornost – HORUS.

Z razpisom Slovenske nagrade za družbeno odgovornost - HORUS želijo organizatorji v sodelovanju s podpornimi partnerji poiskati in nagraditi celovite pristope pravnih oseb in posameznikov k družbeni odgovornosti. Le-ta pa pomeni mnogo več od dobrodelnosti, je predvsem poštenost brez zlorabe preko meja, ki jih zahteva zakonodaja.

Ste družbeno odgovorno podjetje, zavod, posameznik? Predstavite svoj primer dobre prakse in tako krepite svoj ugled v javnosti! Za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2014 lahko kandidirate do 15. oktobra 2014.

Več o razpisu in prijavnico nadete na spletni strani www.horus.si na tej povezavi.
VIR: IRDO

Copyright © 2009 - 2020, Društvo Geoss in Društvo za podporo civilne družbe.